škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Geri Vitese Takıldığında Sağ Aynanın Aşağı İnmesi

Š_ve_ · 44 · 20434

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Š_ve_

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;473862
Mehmet'in de Emin'in de araçlarında hafızalı koltuk yok, iki araçta da bu özelliği forumdan bir arkadaşımız vag-com kodlama ile aktif hale getirdi.

Öncelikle Tüm Arkadaşlara Cevapları İçin Teşekkür Ederim. Ben Bursa da İkamet Ediyorum. Ankara'da Böyle Toplanmaların Olması Çok Güzel Birşey. "vag-com kodlama" Olayını Ben Daha Yeni Sizlerden Öğrendim. Bu Yöntemle Neler Yapılabiliyor Ve Garantiye Bir Etkisi Oluyor Mu?

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ssforever1016;473893
Öncelikle Tüm Arkadaşlara Cevapları İçin Teşekkür Ederim. Ben Bursa da İkamet Ediyorum. Ankara'da Böyle Toplanmaların Olması Çok Güzel Birşey. "vag-com kodlama" Olayını Ben Daha Yeni Sizlerden Öğrendim. Bu Yöntemle Neler Yapılabiliyor Ve Garantiye Bir Etkisi Oluyor Mu?

Garantiye etkisi olmaz. Vag-com ile araçlarda aklınıza gelecek herşeyi iyi bir kodlama becerisi ve destekleyen confor ünitesi ile gerçekleştirebilirsiniz

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rumiexile;473875
Kodlamayla ayarlanıyor, isteyen olursa Ankara buluşmalarımıza katılması yeterli :gaz:
Faruk anlaşılan o ki bir dahaki buluşmada bütün A7 Octi'ler senin elinden geçecek:)
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben de konfor sinyalini 3 den 5 e çıkarmak istiyorum, olabilir mi??
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;473908
Ben de konfor sinyalini 3 den 5 e çıkarmak istiyorum, olabilir mi??

Olur tabi ki, sizin araçlarda sadece onu yapabiliyorum zaten.

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Ke®eM;473876
Faruk Bey,

Bende yaptırmak istiyorum sonraki görüşme için nasıl haberdar olabiliriz

Buluşmalar başlığını takip etmeniz yeterli, ben daha çok katılımcıyım organize etmiyorum ama sohbet çok tatlı oluyor ki kaçırmak olmuyor, kodlama kolay iş yoksa. Şöyle söyleyeyim VAG grubunda gördüğüm en esnek kodlanan araç A7 aklınıza gelen herşey nerdeyse yapılıyor, led plaka kodlamasından tutun Amerikan parka kadar. Aracın tüm servis kodları yayınlanmış durumda.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rumiexile;473925
Olur tabi ki, sizin araçlarda sadece onu yapabiliyorum zaten.

VW forumunda Necati diye bir arkadaş vardı, o da vag ile değil de rs 232 bağlantısıyla DOS ortamında birtakım komutlar ile kumandadan cam kaldırma-indirme yapıyordu, telefonlaştık ama bir türlü denk getiremedik o işi...sanırım sizin programda bu yapılamaz değil mi??

Çevrimdışı volkidans

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;473933
VW forumunda Necati diye bir arkadaş vardı, o da vag ile değil de rs 232 bağlantısıyla DOS ortamında birtakım komutlar ile kumandadan cam kaldırma-indirme yapıyordu, telefonlaştık ama bir türlü denk getiremedik o işi...sanırım sizin programda bu yapılamaz değil mi??

kodlamaya gerek yok kumandadan cam kaldırma ve indirme yapılabiliyor..

Çevrimdışı civanmukti

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;473933

octilerde açma kapama düğmesine uzunca basınca ve basılı tuttukça camları indirir veya kaldırır. diğer araçlarda da olsa gerek.

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
beyler vag-com ile araçlarınız dört camını iki saniye basılı tutup tamamen açılıp kapanma işlemini de açtırablirsiniz yani tamamen açılana yada tamamen kapanana kadar kumanda tuşuna basmaya gerek kalmadan 2 saniye basılı tut bırak açılsın 2 saniye basılı tut bırak kapansın işi kodlama ile yapılabiliyor.en yakın zaman bu kodlama cihazının evrensel tiplerinden birini alıcam kendi işini kendin gör kesabı.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 11:08:31 Gönderen: MaÇaHeL »

Çevrimdışı civanmukti

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: MaÇaHeL;474007
beyler vag-com ile araçlarınız dört camını iki saniye basılı tutup tamamen açılıp kapanma işlemini de açtırablirsiniz yani tamamen açılana yada tamamen kapanana kadar kumanda tuşuna basmaya gerek kalmadan 2 saniye basılı tut bırak açılsın 2 saniye basılı tut bırak kapansın işi kodlama ile yapılabiliyor.en yakın zaman bu kodlama cihazının evrensel tiplerinden birini alıcam kendi işini kendin gör kesabı.

alınca bana da haber edin ;)

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: civanmukti;473994
octilerde açma kapama düğmesine uzunca basınca ve basılı tuttukça camları indirir veya kaldırır. diğer araçlarda da olsa gerek.

Engin'in aracı Fabia ve hatırladığım kadarıyla mevcut durumda anahtardan olmuyor.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geri vitesle ayna indirme a5 Octavia içinde mümkün müdür?  Başka bir forumda bu işi Röleyle halleden vardı. Kodlamayla oluyorsa çok daha iyi olur.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;474020
Engin'in aracı Fabia ve hatırladığım kadarıyla mevcut durumda anahtardan olmuyor.

:+1: Anahtarı deliğine sokup kilitleme yönüne çevirince cam kapanıyor,  tam tersi yönde ise açılıyor :

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fabia 1 de kumandadan cam kaldırma-indirme yok,sadece anahtar çevirerek yapılabiliyor. Ama  sonradan kodlamayla kumandadan yapılanları duymuştum, Faruk Bey'e sorduğum oydu.