0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet'in de Emin'in de araçlarında hafızalı koltuk yok, iki araçta da bu özelliği forumdan bir arkadaşımız vag-com kodlama ile aktif hale getirdi.
Öncelikle Tüm Arkadaşlara Cevapları İçin Teşekkür Ederim. Ben Bursa da İkamet Ediyorum. Ankara'da Böyle Toplanmaların Olması Çok Güzel Birşey. "vag-com kodlama" Olayını Ben Daha Yeni Sizlerden Öğrendim. Bu Yöntemle Neler Yapılabiliyor Ve Garantiye Bir Etkisi Oluyor Mu?
Kodlamayla ayarlanıyor, isteyen olursa Ankara buluşmalarımıza katılması yeterli :gaz:
Ben de konfor sinyalini 3 den 5 e çıkarmak istiyorum, olabilir mi??
Faruk Bey, Bende yaptırmak istiyorum sonraki görüşme için nasıl haberdar olabiliriz
Olur tabi ki, sizin araçlarda sadece onu yapabiliyorum zaten.
VW forumunda Necati diye bir arkadaş vardı, o da vag ile değil de rs 232 bağlantısıyla DOS ortamında birtakım komutlar ile kumandadan cam kaldırma-indirme yapıyordu, telefonlaştık ama bir türlü denk getiremedik o işi...sanırım sizin programda bu yapılamaz değil mi??
beyler vag-com ile araçlarınız dört camını iki saniye basılı tutup tamamen açılıp kapanma işlemini de açtırablirsiniz yani tamamen açılana yada tamamen kapanana kadar kumanda tuşuna basmaya gerek kalmadan 2 saniye basılı tut bırak açılsın 2 saniye basılı tut bırak kapansın işi kodlama ile yapılabiliyor.en yakın zaman bu kodlama cihazının evrensel tiplerinden birini alıcam kendi işini kendin gör kesabı.
octilerde açma kapama düğmesine uzunca basınca ve basılı tuttukça camları indirir veya kaldırır. diğer araçlarda da olsa gerek.
Engin'in aracı Fabia ve hatırladığım kadarıyla mevcut durumda anahtardan olmuyor.