0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her ikiside değil, aracınıza özel yazılım yaptırım, bunu da sağda solda değil, bilindik garanti veren yerleri tercih edin, Evotech, Ecufast gibi...
Merhaba arkadaşlar önceki 1.6 TDİ manuel aracımı sattım yeni makyajlanmış Superb aldım otomatik vites pek keyifli oldugu söylenemez fakat rahatlıgınıda unutmamak lazım ben araçdan biraz daha performans almak için sprınt boster veya box chip düşünüyorum ikiside neredeyse aynı fiyat sizin bildikleriniz neler siz neler önerirsiniz ?
Aslında ikisi farklı. Sprint Booster gaz tepkimesini artırır, box ise aracın beynine giden sinyalleri değistirerek performans artışı sağlar. Sprint booster ile beygir ya da torkta artış olmaz, box ya da yazılımda ise beygir ve tork artacaktır.Ben ikisini de değil, yazılım yaptırmanızı tavsiye ederim.
Güzel söylüyorsunda şanlıurfada yaşıyorum ve burda adam gibi yazılım yapıcak adam yok sıkıntı oluyor birde silinirse arabasız kalırım işyerin 30 km günde 60-70 km yapıyorum araç olmadan elim ayagım baglanır onun için box chip düşünüyorum