60bin km ve 5 sene aktif olarak araba kullanmış biri olarak
mazot kalitesi izlenimlerim :
En kötüsü Petrol Ofisi bol kükürtlü kara bir DPF
BP, Avans sesi duymaya hazır olun
Opet, en az yakan yakıt koklatıyor namıssız ama şakırtılar tıkırtılar ve kükürt oranı bunda da yüksek,şehir içinde ulan nerden dizel aldık traktör mubarek diyebilirsiniz.
Total, kükürt oranı en düşük olanı ve turbo araçlara gayet uygun,aslında şehir içi değilde şehir dışı yakıtı diyelim.
SHELLBenzinine kimse laf söyliyemez zaten.Valla çarpılır
Mazotu bi ara bozdular.Bende tam o ana denk gelip yakıt almıştım, ulan dedim birdahamı shell ! Asla ! .
Forumlarda takip ettim shell fuelsave çok az yakıyor vs. Denedim memnun kaldım hakikatten az yakıyor ve sessiz. Beklentimiz ne kaldı, performans, arkasından nitroyu cıkardılar, nitro biraz fazla yaktı ama kükürt oranı çok az. Depoyu fulledim ilk marşda DPF nin teşekkür sesini aldım. Bir an kendimi TSİ kullanıyormuş gibi hissettim. dizeller için tam bir şehiriçi yakıtı,şehirdışında 0.4 lt falan oynar ama kurumsuz pırıl pırıl gidersiniz.
Bu kadar övgüden sonra shellden yakıt alıpda memnun kalmıyan sanırım beni dövmek istiyicektir. Unutmayın istasyonda cok önemli. Büyük,tankerlerin cok ugradığı ve temiz bir istasyon olsun.
Ekleme yapıyım:
İstanbulda avrupa yakasında oturanlar incirli metrobüs durağı TOTAL inanılmaz temiz yakıtı var.Direk depoyu doldurun. Anadolu yakasında oturanlarda şiddetle Altunizade total tavsiye ederim.