bu konu forumda daha önce konuşuldu. belki başlık da olabilir hatırlamıyorum.
öncelikle sizin istediklerinize bakarsak cam karartma hariç tercih meselesidir ama camı burda da yaptırırsınız daha uyguna ve serviste.
PH9: Panoramik Sunroof (gözlük kabı iptal olmaktadır) (3550TL)
bende yok ama özeniyorum ne yalan söyleyim.PE4: Arka Yan Havayastıkları (1100TL)
güvenlik için tercih edilebilir ama benim bildiğim cam kırıklarından filan korur bu. arkadakiler de emniyet kemerini takıyorsa zaten çok da sıkıntı olmaz. gerekli olmayabilir yani demek istediğim.PH5: Isıtmalı Ön Camlar (750TL)
bunu duymamıştım ama zaten klimada ön cam hızlı ısıtma var.PW7: Ön ve Arka Koltuk Isıtma Sistemi (1300TL)
bende bu var kışın süper oluyor. arkada da var ama çok aktif kullanılmıyor. sürekli arkaya binen birisi varsa güzel olur.PH7: Koyu renk arka camlar (550TL)
9Z3: 230V Elektrik Prizi (Arka küllük iptal olmaktadır) (350TL)
bilgisayar için filan iyi olabilir veya arkada oturan çocuğu eğlemek için bunların dışında 17 jant güzel gösteriyor. KESSY çok faydalı anahtar arama derdiniz olmaz. bende park asistanı da var ama her gün kullanıyor muyum? hayır. hafızalı sürücü koltuğum da var. güzel bişey, bu olunca sağ aynanız geri viteste istediğiniz şekilde eğilir.
aslında adaptif cruise control olsaydı tadından yenmezdi. tabi şöyle de birşey var. siz kendi istediğiniz aksesuarları yaparsanız araç 87350 oluyor. bizim dediklerimizden de bişeyler alsanız 1.6 elegance superb fiyatına gelirsiniz.