düşünüyorum kötü birşey olsa opsiyon koymazlar.zaten opsiyon olarak ayrıca spor süspansiyonda vardı ve ikisi beraber alınamıyordu.spor sert olduğuna göre bunun nasıl olduğunu düşünmem lazım.özel ayarları olabilir demişsiniz ne demek istediniz.bir ayarlama durumumu var.öyleyse nasıl ayarlanır sizce
"Ayar" derken demek istediğim süspansiyonun sadece "yumuşak" ya da "sert" olarak 2 ayrı yönde ayarlanmadığı idi. Bunun mutlaka daha fazla ayrıntıları olmalı. (sönüm mesafesi, vb.)
Bunlar gerçekten benim de merak ettiğim konular. "Sportif" istekleri karşılamak kolay. Araç alçaltılır, süspansisyon iyice sertleştirilir, biter...
Ama üst seviyede araçlarda süspansiyon çok da sertleştirilmeden, konfor özelliği de korunarak yol tutuş başarılı kılınabiliyor. (örneğin yeni Astra Sedan) Bunun ayrıntılarını benim bilmem mümkün değil tabii. Makine Müh. olup da bu alanda uzmanlaşan birilerine sormak lazım belki de.
(standart makinecinin bile işi zor)
==========================
Kısacası bizim yapabileceğimiz bir ayar olduğunu sanmıyorum; en azından kastettiğim o değildi.