škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

bi kaç öneri alabilir miyim?

noxy44 · 40 · 14119

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noxy44

• Hayaller VRS,hayatlar HTP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
herkese selam. aracıma arka camlara ve bagaja 2 ön camlara 1 numara film çektirmeyi düşünüyorum. ancak aracı annem de kullanıyor. zaten arkasını görmekte zorlanıyor gece vakti bu ne kadar sorun teşkil eder? ayrıca park sensörü de takmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz marka var mı? son olarak da bir adet bas kabin takmayı istiyorum ancak sökmesi kolay olacak. ben okul amaçlı şehir dışına çıkınca sökeceğim. böyle birşey mümkün müdür? önerilerinizi bekliyorum :)

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
filmi etraftakiler aracı kullanan annenizi rahatsız etmesinler diye mi yoksa sadece film çektirmek için mi çektiriyorsunuz. birincisi ise önlere çekilen 1 numara işe yaramayacaktır. arka görüş elbet zorlaşacaktır. ancak değer derseniz güneş ışığını kesmesi açısından işe yarar. ben de düşünüyorum çektirmeyi. park sensörü için çom düşünmeyin. uygun fiyatlı bir yere taktırın gitsin. zira yetkili serviste de taktırırsanoz yine çin malı olanları takıcaklardır. yani tüm kitler aynı. montajı iyi olan biryere taktırın gitsin.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hiç perde düşündünüz mü arka camlar için söküp takma imkanımız olur yani.

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bahtsız fabia;475652
filmi etraftakiler aracı kullanan annenizi rahatsız etmesinler diye mi yoksa sadece film çektirmek için mi çektiriyorsunuz. birincisi ise önlere çekilen 1 numara işe yaramayacaktır. arka görüş elbet zorlaşacaktır. ancak değer derseniz güneş ışığını kesmesi açısından işe yarar. ben de düşünüyorum çektirmeyi. park sensörü için çom düşünmeyin. uygun fiyatlı bir yere taktırın gitsin. zira yetkili serviste de taktırırsanoz yine çin malı olanları takıcaklardır. yani tüm kitler aynı. montajı iyi olan biryere taktırın gitsin.

annem zaten ankara batıkent içi sürüyor genellikle rahatsız edilecek bir çevre değil. önceliğim güneş ışığı ve araba gözüme çıplak geliyor açıkcası. park sensörünü monte edebilecek çok sağlam ustam var o yüzden de internetten uygun fiyata almayı düşünüyorum. ve perde olayı yanlış anlaşılmasın ama arabayı direk emekli arabasına çeviriyor diye düşünüyorum

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
park sensörünü herhangi bir marka alabilirsiniz gözünüze hoş görünen. hepsi çin malı. ekranlı olanlar falan var ama görüntü kirliliği onlar bence. sadece ses yeterli oluyor.

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bahtsız fabia;475687
park sensörünü herhangi bir marka alabilirsiniz gözünüze hoş görünen. hepsi çin malı. ekranlı olanlar falan var ama görüntü kirliliği onlar bence. sadece ses yeterli oluyor.

teşekkür ederim. peki diğer konular?

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dediğim gibi hepsi aynı nerdeyse. bahsettiği gibi gibi gözler orjinal gibi görünecekse çok hoş olur. montajcı tanıdığınız da yaparsa harika olur.
ekran bence görüntü kirliliği. orjinal durmadığından. bence böyle tabi.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
linkteki görsel olarak yetkili servislerin taktıgı gibi, yani cıkıntılı degil, zemine sıfır gözüküyor, bu sekilde sıfır gözükenlerle ilgili kafamdaki soru isareti 'zamanla iceri kacarmı acaba?

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Zamanla içeri kaçma olmuyor da sensörler sudan vs çabuk etkileniyor.
Takarken ustanıza söyleyin, sensörün çevresine de bir güzel silikon sıkıp iyice yedirsin.

Bende bimde satılan toolmax sensör vardı bir senede bozuldu , şimdi sesli olanlardan aldım, montajını kendim yaptım.

Montajı uzun sürüyor ama zor değil, bir günümü yedi ama düzgün yeri olan 1 saatte de yapar, ben yer bulamadım, orada burada kaçak montaj yaptım :)

ilandaki sensör pahalı bence n11.com ucuz oluyor oraya bakın.

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ustamla da bi görüşeyim ben o zaman. kararsız kaldım şu anda açıkcası :)

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Linkteki ürün güzel, hem orjinal gibi duruyor, hemde diğerleri gibi sırıtmıyor :ok:

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alperen;475973
Linkteki ürün güzel, hem orjinal gibi duruyor, hemde diğerleri gibi sırıtmıyor :ok:

peki sizce bunu siyah renk alıp tampondaki çıtaya mı uygulayayım yoksa beyaz alıp direk tampona mı?

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bir arkadaşım geçen sene 1 takım park sensörü hediye etmişti, biraz sonra montajını yapacağım, düşündüğüm yer ise tampon bandı...daha hoş duracağını düşünüyorum.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: noxy44;475988
peki sizce bunu siyah renk alıp tampondaki çıtaya mı uygulayayım yoksa beyaz alıp direk tampona mı?
linkteki üründe dısa cıkıntı olmadığından tampona uygulanmalı bence, tabi boya isinide düsünün, artık spreye bastırıpmı yaparsınız, rotus boyası ilemi halledersiniz,
dısa cıkıntı olmadığından cıtada hos durmaz bence, dısa cıkıntılı olandan alırsanız cıtaya olabilir ancak,