0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün Ankara grubundan 7 kişi Hyundai'ye çıkarma yaptık. İnanç'a buradan da teşekkür etmek istedim misafirperverliği için. İşini bırakıp uzunca bir süre sadece bizimle ilgilendi. Hem dizel hem benzinli araçları test etme şansı bulduk. B segmentinde araç almayı düşünenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek çıkarmış Hyundai.
Eski i20 ile arasında dağlar kadar fark var, benzinli otomatiğin performansı pek tatmin edici değildi ama dizel i30 un performans gayet iyiydi...
:+1:İnanç abiye tekrar tesekurler.
Birazda soforun mahareti tabi
Senin bindiğin arabanın +20hpsi banko zaten kanka
Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Yalnız torsiyonlu Octavia' dan sonra İ30 ilaç gibi geldi size farkettim. Yeni İ20' nin mart ayında coupesi geliyor. Onunla birlikte 1.0 T-GDI 120 HP 172 NM Tork ve 7 ileri çift kavrama DCT şanzıman gelirse bu aracı kimse tutamaz benden söylemesi. Polo ve Fiesta' dan iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Yeni Fabia' yı merakla bekliyoruz. Bakalım hangisi daha iyi olacak.
İnanç bey'in sektörde önü açık canım İşi bilen müşteri ona yanaşmalı...i30'u da mı test ettiniz, izlenimlerinizi yazar mısınız arkadaşlar? İnanç bey'lerin orda görmüşsünüzdür, kapıda satılık bi i30 var kahverengi... Onu alsam nasıl olur
İnanç bey'in sektörde önü açık canım İşi bilen müşteri ona yanaşmalı... i30'u da mı test ettiniz, izlenimlerinizi yazar mısınız arkadaşlar? İnanç bey'lerin orda görmüşsünüzdür, kapıda satılık bi i30 var kahverengi... Onu alsam nasıl olur
Türker abi i30u ben test ettim. Araba 1.6 dizel otomatik en dolusuydu. ciddi ferah bir araba.. Tepki olarak tork konvektörlü olduğu için geç açılıyor ama 2.500 devirden sonra neye uğradığımı şaşırdım. Süspansiyonu mükemmel. Yakıt konusu düz vites olursa tasarruf yapılabilir ancak otomatik vitesli alınırsa bizzat i30 dizel otomatik sahibi arkadaşımla konuştum istanbul içinde 9 litrenin altını göremedim diyor. Frenleri keskin biraz. Ama iyi tutuyor.. Eksileri olarakta direksiyon hissiyatı yeterince güvenli gelmedi nedense. yola yapışıyormuş gibi hissettirmiyor yani.. Belkide alışık olmadığımdandır. Ama yağ gibi gidiyor yol falan hissettirmiyor maşallah
Bunların hepsini araba 2 tona yakın ağırlıkte ilerlerken farketti kardeşim benim