Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Rapid
»
Bana bi yardım
Bana bi yardım
necatiunlu
·
6 ·
3143
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
necatiunlu
Yeni Üye
Bana bi yardım
:
15 Ağustos 2014, 01:09:39
Merhaba bana yardımcı olur musunuz? Bende 2011 golf var. Tüplü. Ama artık tüpden sıkıldım. Hem dizel hem dsg şanzıman almak istiyorum. Sizce rapid dizel alayım mı? Tavsiye eder misiniz . Benim için performans ve yol tutuş önemli
alperen
S E A T
Kahraman Üye
Cevap: Bana bi yardım
Yanıtla #1 :
15 Ağustos 2014, 13:40:03
:hsg: Hiç 1.6 TDi CR Dsg kullandınız mı Vw'de? Bence kullanmadıysanız bir test sürüsü yapın. Ama Golf'ten inip Rapid'e binmek, attan inip eşeğe binmiş gibi olursunuz. Yeni Octavia'ya bakın bir. Golf'le aynı sınıfta :ok:
Esariipek
Yönetici
Kahraman Üye
Bana bi yardım
Yanıtla #2 :
15 Ağustos 2014, 15:27:42
Aman aman at eşek muhabbeti olmaz araçların arasındaki performans ve rapidin tüketimi size çok fark hissettirmez. Sadece oto-park.comda ki And gibi torpido fetişi iseniz malzeme kalitesi biraz ucuz gelebilir. Şahsen o sitedeki videoları izleyesiye kadar göğüs ve torpidoyu mıncıklamamamıştım yumuşak plastik mi acaba diye. Hayırlı olması dileğiyle
egeadam
Kahraman Üye
Yanıtla #3 :
15 Ağustos 2014, 17:52:26
dedemin doğanı da yumuşak göğüslü ama bunca senedir hiç diş geçirdiğini görmedim
dtsnr
Ziyaretçi
Yanıtla #4 :
15 Ağustos 2014, 23:48:19
Ben 3 aydır Rapid 1.6 TDI 105 ps kullanıyorum ve 11000 km yol yaptım özellikle uzun yolda performansı ve ekonomisi gerçekten çok etkileyici.Yol tutuşu ve frenleri gerçekten sınıfındaki diğer otomobillere göre çok başarılı.Tabi herkesin cebine göre araç tercihi değişiyor ama o fiyat aralığında bence alınacak en mantıklı otomobildir.
erdemzod
Yeni Üye
Yanıtla #5 :
16 Ağustos 2014, 06:57:42
Dtsnr cok guzel ozetlemissin benim de rapid spaceback 1.6 tdi 105 ps var.. suren arkadaslarim da ayni dusuncelerde. Fiyat/performans fiyat/konfor(guvenlik) acisindan suandaki en iyi araba.
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Rapid
»
Bana bi yardım
Search
Kullanıcı Adı