Merhabalar kanayan yaramızı malasef tekrar deşmek zorunda kalacağım. Uzun zamandır foruma üyeyim aktif şekilde paylaşımlara katılmaya çabalıyorum ancak diğer forumlara bakıldığında gayet pasif kalan bir forumuz. Aslına bakılırsa skodanın artan satışı ve hergün foruma katılan yeni üyeler olduğu halde pasif kalmamızın nedeni bence biraz da forumun büyük başlarından kaynaklanıyor. En azından sticker işini çözerek üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak niyetindeyim. Oyüzden sticker örneklerini,çalışmalarını bu başlık altında biraraya getirip hızlı bir şekilde basılıp dağıtım aşamasına geçilmesi isteğindeyim. Adminler ve diğer aktif abilerimin bu konuda desteklerini esirgememelerini istirham ediyorum.
İlk olarak önerim forumun logosunu grafik işinden anlayan bir forum üyesince modifiye edilerek stickera uygun hale getirmesi. Eğer yapacak bir forumdaşımız yoksa önümüzdeki 30.08 tarihli Ankara buluşmasında fikir teatisinde bulunup en kötü aramızda bir miktar para toplayıp çizim ve ilk basımını gerçekleştirip sonrasında adminlere yada belirlenecek şehir temsilcilerine ulaştırılıp basım ve kargo ücreti neyse temin edilebilir.
Desteklerinizi bekliyorum. İyi forumlar