Esad bey hayırlı olsun çok güzel olmuş. Allah kazadan, beladan, nazarlardan saklasın. İçrrideki beyaz ambians fotolarda güzel gözüküyor. Led aydınlatmalar için ampul yuvaları çıkarılıyor mu? Ya da bildiğimiz şerit ledler mi kullanılıyor? Benim bildiğim ledler düz akımla çalışıyor ve dımmer yapılamıyor. Ayaklık aydınlatmalarında ( led li) ışık şiddeti ayarı yapılabiliyor mu? Döşeme güzel görünüyor. Süet derilerin yaz aylarında konforu nasıl? Terleme yapışma yapıyor mu? Kirlenince temizliği nasıl yapılıyor? Paylaşımlarınız için teşekkürler.
aracın orjinal ışıkları makyaj aynası hariç dipsiz ampullerden oluşmaktaydı ayak altları için o kutu içine direk sığabilen 2 tip dipsiz girişli led vardı güzlü ve zayıf bn güçlüyü kullandım uzun yolda kapatıyorum çünki %20 bile fazla geliyor evet ayar yapılabiliyor kapı altı ledleri çift taraflı bi tarafı yeri bi tatafı kapı araç arasına bakıyor ve yine dipsiz girişli iç ledler 5 yönlü aydınlatan ledler kullanılıyor plaka ve bagaj için dipsiz ampul portuna bir devre kartı üzerinde ledler olan bir ampul çeşidi hiçbiri şekilde dimmer vs kullanılmadı hata tavanı sök çıkart kolaydı bn kendm yaptm diğerleri için ampürün portu komple sökülüyor ve içindeki dipsiz sükülüp sadece takılıyor.
karşılaştığım tek sorun superb in ayak altı ledlerinin kutusu metal vw de plastik metalı biraz daha elinizle iyi sıkıştırıp oturtmaz iseniz yan sön yapıyor onuda sıkıştırarak çözdük.
süet deride sızak veya soğuk havadan değil sadece üzerine valiz veya sert bir cisimi koymaktan korkun onlar yırtıp zarar verebiliyor ama daha önce normal deri olan aracımdan sonra yazın aşırı yakmayan kışın dondum dedirttirmeyen bir deri imiş süet deri. geçm,ş gün elim kesildi hem tavana hem koltuğa bulaşmış kan sağlık ocağına varasıya ankarada şaşmazda özen ticarette bi arkadaşıma dedim leke çıkarıcı verdi made in usa olan bir ürün onunla kanı çocuk kusnuğunu temizledim ne iz ne de koku kaldı
teşekkür ederimm
aminn