Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Navigasyon DVD
Navigasyon DVD
sahin.huseyin
·
5 ·
3394
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahin.huseyin
Yeni Üye
Navigasyon DVD
:
26 Ağustos 2014, 13:20:28
Merhabalar,
Aracım için Navigasyon DVD Double Teyp diye tabir edilen sistemlerden almak istiyorum. Bununla ilgili tecrübe, fikir ve bilgileri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Skoda Fabia 1,4 Comfort 2003-68hp
alperen
S E A T
Kahraman Üye
Cevap: Navigasyon DVD
Yanıtla #1 :
26 Ağustos 2014, 15:00:14
Fabia için olanlar biraz tuzlu 1.500 civarında. Sadece navigasyon istiyorsanız cama monte edilenlerden alabilirsiniz. Ama alacaksanız tuş ışıklandırması yeşil olanından alın ambiyansı bozmaması amacıyla. Birde çerveçe gerekir son olarak
adnan58
Kıdemli Üye
Yanıtla #2 :
26 Ağustos 2014, 15:50:25
Aracım 2007 fabi sedan bende taktırdım atakan tuning diye bi yer nette var navix taktırdım cihaz ful ama radyosu zayıf öyle aman amanda bi cihaz değil açıkçası çıkma chaz taktısam daha iyi idi kardeşimin fabiasına bora cd çalar taktırdık navigasyon yok tabi ama gayet güzel cihaz.çerçeve 25 tl o kolay önemli olan kaliteli cihaz
sahin.huseyin
Yeni Üye
Yanıtla #3 :
29 Ağustos 2014, 18:30:08
Çok teşekkürler. Fakat tekrar teknolojiyi göz gezdirdikten sonra navigasyon olayını telefona bırakmaya tercih ettim
biHEmta
Kahraman Üye
Yanıtla #4 :
29 Ağustos 2014, 19:44:01
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-skoda-fabia-multimedia-153662898/detay
http://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=FAB%C4%B0A+NAV%C4%B0GASYON&pagingOffset=20
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Navigasyon DVD
Search
Kullanıcı Adı