hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden mutlu mesut binesiniz octiye
Teşekkürler daha iyisi sizin olsun hocam.
Sonunda fırsat bulup ufak bir gezintiye çıkabildim. Fotoları da çektim. 5.4 olan ortalama hafta içi bir kaç arkadaşın hızlanma ve son hız denemelerinden sonra 6.6'ya çıktı:) 60km de 1 litre farkta fena değil o kadar hız denemesine rağmen.
Söylemeyi unutmuşum; hiç mi indirim yapmayacaksınız devamlı müşteriyiz dedim bayiye, önceki aracın noter satış evrağını getir dediler, götürdük, 840 TL indirim yaptılar. 58560 TL'ye almış olduk aracı.
Kuş bakışı
Karartılmış cam opsiyonu da bi garip. Arka cam 3 numara yanlar 2 gibi. Hepsi aynı koyulukta değil yani.
Hava yastığı iptali Elegance'da görünüyor Skoda sitesinde. Bunda da var.
Lastik basınç kontrolüde Elegance'da var diyor. Siteyi hazırlayanların haberi yok herhalde. Ya da bu gelen seri mi böyle geldi artık bilemiyorum.
Yeni Bolero'nun dışı Piano Black kaplama. Temizken çok güzel gözüküyor ama çokta çabuk kirleniyor. Torpido da mikrofiber bez bulundurmak lazım
Bozuk paralık ve telefon tutucu da geldi ama ben bunları kullanmayı düşünmüyorum. Bardaklık olarak kullanmak daha çok işime geliyor benim. Zaten son resimde de görünen vitesin önündeki kapaklı alan Phone Box diye geçiyor, antene bağlıymış ve %20'ye kadar daha iyi çeker telefon diyor kitapçıkta. Uzun yolda telefonun çekmediği yerlerde daha az radyasyon yemek için düşünülmüş güzel bir çalışma.
Buz kazıyıcı var kapakta. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. 205/55/16 lastikler için 2.1 bar hava basın diyor araba yüklü değilken. Yani 30psi yapar. Ben A5 kasada 195/65/15 lastiklere de 30-32 basıyordum. Kasa hafiflediği için mi böyle acaba? Yoksa lastik boyutuyla bir ilgisi yok mu bu basınç olayının?
Buda yeni direksiyon. 10 numara olmuş. Çapı A5 kasaya göre ufalmış. Tutuş hissi harika. Üst taraftaki ufak deri alan zamanla deforme olur gibi ama diğer tırtıklı yerler çok sağlam görünüyor. Direksiyonun üstündeki, havalandırma çıkışlarındaki ve vitesin etrafındaki ufak krom detaylarda çok güzel görünüyor.
Ayrıca bazı markaların üzerine basa basa reklamını yaptığı sesle komut olayı da var bu araçta. Skoda'nın bunun reklamını yaptığını görmedim hiç. Katalogda da bilgi yok bununla ilgili. Gayet güzel çalışıyor sistem. Sonraki şarkı diyince şarkı değişmesi, sonraki kanal diyince radyo frekansını değişmesi, radyo 95 diyince 95mhz'e ayarlaması, ....'yı ara diyince telefonla araması gibi değişik komutları var. Direksiyonun sağ tarafındaki düğmelerden en sol üstteki insan yüzü simgesi olana ya da Bolero'dan Voice yazan düğmeye basınca komut verebiliyoruz.