0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
70 bin Km'de 2001 fabia elegance bakıyorum fiyatı 20.750 sizce bu fiyat eder mi? Etmez ise ne kadar olur? Ayrıca bu araçların özellik.donanım olarak diğer fabia I serilerinden farkı nedir? Satıcı motor 68 beygir dedi ama bildiğim kadarıyla 1.4 elegance'larda 68 beygir yok, 1.2 motor olabilir mi araç.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Merhaba fabia mpi (68 hp) elegance mevcut. Yalnız bircogunda abs yok 2 cam otomatik klima 2hava yastığı hiz sabitleyici vb. birkaç normal pakette olmayan ufak detaylari var. Yaklaşık 1 yıldır evde 2.arac olarak kullaniyorum. Yakıtı az guzel bir araç tavsiye ederim.
1. sorum abs si olmayan elegance mı olur? olursa ne işe yarar?2. sorum telli gaz kelebeği olan bir araca nasıl hız sabitleyici takmışlar? (takılmıyor değil takılıyor ancak boğaz kelebeğinin üzerinde bir motor olması lazım rivayetlere göre yurt dışında varmış. ben hiç canlısını görmedim.)
1.sorunuza cevaben 68 hp olanlarda yokmus olur ise Anti Blokaj Sistemi isminden mutevellit kizaklamayi engellemeye yarar. 2.sorunuza cevaben teknik bilgim bu hususta yetersiz ancak aracimda (elegance paket özelliği olduğu için sanırım) mevcut, zira denemek isterseniz sizi kayseride ağırlamak isterim.
Merakimi bagislayin sadece sasirdim. Bana aracinizin bogaz kelebeginin sagdan soldan fotosunu cekip buraya koyar misiniz cok merak ettim cunku trdeki 1.8t lere bile motorlu bogaz kelebegi koymadilar (bicogunda yok) boyle biseyi favorit motorundan bozma 1.4 68 hp lik motora ne akla hizmet koydular onu merak ettim.