Merhaba,
A7 aracım, Mayıs 2014 Konya çıkışlı. Ekim ayında ikinci el olarak aldım. Aldığımda SD kart hala gelmemişti. Geçen ay kart geldi ve kullanmaya başladım. Antalya da ilk benim aracıma takıldı, daha Antalya ya SD kart dağıtımı yapılmadığı için Servis Konya ile görüşecek yükleme işini halletti.
Amundsen cihazın navigasyonu baya iyi, POI olayı gelişmiş, menüler kullanışlı tasarım iyi. Özellikle Motor devir göstergesi ile hız göstergesi arasında kalan küçük ekran grafik ve destek açısından çok başarılı fakat Amundsen grafik olarak yetersiz, çözünürlük çok düşük. Fabrika çıkışlı sistem arabada çok başarılı herşey ile akuple oluyor. bir örnek; arkadaşımın iş kartını iphone uygulaması ile resim çekerek telefona aktarıyorum, arabaya binince bluetooth üzerinden rehber güncelleniyor ve tüm iletişim bilgileri, adres dahil, arabaya aktarılıyor. Navigasyonun hedef seçme sekmesinden isim olarak arkadaşı seçince veya sesli komut ile adını söyleyince araba otomatik olarak arkadaşmın iş yerine rotayı çizip, hesaplıyor. Başarılı diyorum....