0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014lerde bluetooth aux+sd kart okuyucusu mevcut. Direksiyon 3 kollu. Ön torpidoda hava ızgaralarının olduğu kısımlarda parlak kaplama mevcut. Elegance versiyonunda far açma düğmesinde krom kaplama mevcut 2013 elegance'lerde mevcut değil. Cd çalarda da piano black kaplama mevcut. Hız sabitleyicisi artık 3 kollu direksiyonda. 2013 ambition'larda maxidot ekran mevcut değil 2014lerde artık maxidot bilgi ekranı,benzin ve motor sıcaklığı göstergesi mevcut ilaveten arkada da hoparlör var. Gözlemleyerek gördüklerim bu kadar.
O zaman yanlış bilgilendirme için özür dilerim demek ki silgeç kolundaki tuşların olmamasını sinyal kolu ile karıştırmışım. Evet iki taraflı olması çok hoş omuş. Görünüm itibari ile de güzel olmuş Biz alırken en çok canım 3 kollu direksiyon olmamasına canım sıkılmıştı sırf o yüzden gözüm toledoya kayıyordu ama yinede Rapid dedim
arkadaşlar 846 km de 1.4 tsi dsg aldım 10 eylülde tüm işlemler hallolur
aracı içten daha spor bir vaziyete sokuyor 3 kollu direksiyon, silecek tarafında da küçük bir mandal var silecek hızı için, fazla lükse alışık olmayan benim için gayet güzel ayrıntıları var aracın Eşekten inip ata binmek diyebilirim