0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@chemistanbul,Sedan yerine 2005 veya 2006 hatta 2007 Combi STW neden düşünmüyorsunuz? Sedanlarda cam altındaki saç nedeniyle bagaja yükleme ve boşaltma oldukça kişiyi zorluyor. Sedanlarda koltuklar açılırkapanır mı bilmiyorum ama combilerde tekli ve 2'li koltuklar devrilebiliyor ve 1.6 m3'lük bir bagaj alanı ortaya çıkyor. Bu katlama olayı Felicia HB ve Combilerde daha mantıklıydı.Fotograflardaki araçların jantları ambient, ancak farlar classic modellerin aynalarda aynı şekilde. 2005 öncesinde bu detaylar nasıldır bilmiyorum. Ancak 2005 dahil ambientlerde sis yoktur. Hız sınırlama yoktur. Kapı içi lambaları yoktur.Ambientlerde 2 airbag vardır.İç döşeme siyah-koyu gridir genellikle ama tek tükte olsa açık-koyu fıstık yeşili (Mükemmel bir uyum) açık bej-koyu bej, açık gri-bej gibi döşemelerede rastladım.25 Eylülde Ankaraya geri dönüyorum enteresan benzin tüketim değerleri yakaladım ama bu ülkede arabaya binmek çok luxus hale gelmiş farkında değiliz, ister uzun yolda 5 lt yak ister 6 litre, bakımı ıvır zıvırı sigortası ve muayene, bu gün hem muayene hemde dolan trafik tescil belgesine tamı tamamına 255 törkiş lira tosladım. Birde Altınoluk Edremit git gel 68 km., yaktığım benzinde, kaybettiğim zamanda cabası. 3800 km üzerinde yolu kısa zamanda yapınca adamın içine oturuyor.