škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

A7 geç marş alma sorunu

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ailotana;479203
Yav ben A5 kasayı marşı geç alıp duruyor diye sattım A7 kasa almak için. Bunda da mı var aynı sıkıntı.

Bugün yapmadı belkide dedikleri gibi kötü mazot yapmış olabilir

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bence de kötü mazot. Arabamı aldığımdan beri Pendik'te po dan alıyorum mazotu başka hiçbir istasyonda ikmal yapmadım hatta devamlı aynı pompayı kullanıyorum. ancak Kayseri'ye gittiğimde yola çıkarken aynı po dan aldım , Kayseri şehir içi ve dönüş için mecburen kayserideki bir başka po istasyondan 100 tl ve 140 tllik  ikmal yaptım. Ve o istasyondaki ikamalden sonraki arabanın tavrı hiç hoşuma gitmedi. Çok sık dpf çalıştırdı hala da çalıştırıyor ve emin beyin dediği gibi 1 defa da geç marş aldı. Depoyu sıfırlayana kadar kullanıp yine eski po dan almaya devam edeceğim artık. Bence herkesler de kendine devamlı bir akaryakıtçı edinmeli ve Mecburiyetler dışında başka yerden alışveriş yapmamalı.

Çevrimdışı ailotana

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;479235
Bugün yapmadı belkide dedikleri gibi kötü mazot yapmış olabilir

Benzinliydi benimki, yenisi de benzinli olacak :) İnşallah olmaz bunda da.

Çevrimdışı emre0884

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Genelde çalışmayla ilgili sorunları farklı markalardan alınan akaryakıta bağlıyorlar birkaç kere servisteyken aynı soruna kulak misafiri olmuştum. Hangi servise bıraktın Octiyi?

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emre0884;479330
Genelde çalışmayla ilgili sorunları farklı markalardan alınan akaryakıta bağlıyorlar birkaç kere servisteyken aynı soruna kulak misafiri olmuştum. Hangi servise bıraktın Octiyi?

Anda bıraktım abi orda girdi hep tanıyolar azçok benidd

Çevrimdışı emre0884

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;479336
Anda bıraktım abi orda girdi hep tanıyolar azçok benidd

Eğer EFE'ye götürdüysen bir de AND'a götür diyecektim. Eyüp Usta sorun çözme bakımından daha pratik ve tecrübeli. Birkaç kere bizdeki aracın sorunlarını her iki servise de sordum Eyüp Usta daha iyiydi. Geçenlerde bizdeki aracın vites kolundaki yayda bir problem vardı. EFE'ye götürdüm adam 1 gün bırak bakmam lazım dedi. Bende güvenemedim AND'a götürdüm Eyüp Usta sökmeden kırmadan 2 dakika içerisinde problemi çözdü  :)
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 12:21:06 Gönderen: emre0884 »

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emre0884;479340
Eğer EFE'ye götürdüysen bir de AND'a götür diyecektim. Eyüp usta sorun çözme bakımından daha iyi. Birkaç kere bizdeki aracın sorunlarını her ikisine de sordum Eyüp usta daha iyiydi. Geçenlerde bizimdeki aravın vites kolundaki yayda bir problem vardı. EFE ye götürdüm adam 1 gün bırak bakmam lazım dedi. Bende güvenemedim AND a götürdüm Eyüp usta sökmeden kırmadan hemen çözdü olayı :)

Eyüp usta yoğun değilse iyi ilgileniyo tanıyo zaten benide ama yoğunsa bitsin gitsine dönüyo

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aynı durum bende de olmaya başladı. Son iki üç gündür marşı geç alıyor. Yakıtmı da Çanakkle de hep aynı 2 istasyondan alırım Shell ve Opet. Bakalım bir süre sonra geçecek mi yoksa bize de servis yolu mu görünür?

Çevrimdışı audilover

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Shell den almayin bp yada po shell cok kotu yeni karisimlari rezalet..

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Dünde benim aracımda oldu geç marş alma  durumu anahtarı çevirdikten sonra marş daha geç aldı bir kaç tır tır ses  yaptı  sanki takılı kalmış gibi ardından çalıştı araç ,sonra kontağı  kapattım tekrar denedim normal marş aldı, ardından mola verdiğimde  kontağı kapatınca tekrar ilk çalıştırmada geç aldı , bu durum  benimde dün ilk kez  4-5 defa başıma geldi, tek değişiklik mazotu şehir dışında bilinen bir markalı bir  istasyondan aldım neden böyle yaptı anlamadım araç henüz 12 bin  kilometrede acaba mazotla alakalı olabilir mi ? mazotu genelde Opet ve  Shell den alırım , daha önce hiç başıma gelmemişti bu marş takılması  durumu, işin garip tarafı servise götürüp bıraksam aracı 1 gün bırak deyip bir sorun bulamadık diye geri verecekler arabayı.
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 19:40:13 Gönderen: bekzdl »

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Güncel bilgi olsun. Geçen gece istanbuldan dönerken bolu dağında mola verdim.  Yaklaşık 40 dk sonra start düğmesine bastım 5-6 sn bastı çalıştıramadı tekrar düğmeye bastım kapattım. Tekrar bastım 6-7 sn bastı çalıştıramadı tekrar basıp kapattım. La dur bi video çekim dağda mahsur kaldım servise gösteririm didim ve basmamla alması bir oldu :) sct de bir arkadaş servise götürüyor tdi leonunu ve bayağı masraflı bir olay çıkıyor bu geç marş almanın sonucu garantiden hallediyorlar bi ara bizden biri götürse de işin aslını astarını öğrensek bizde :) (not garantim bitti götüremiyorum :) )

Çevrimdışı mozmen

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Sorun aku olabilir. Ben bu nedenden dolayi gecen yil yolda kaldim.akuyu degistirdikten sonra bir daha hic gec mars alma sorunu yasamadim.eger gec mars alma sorunu olan varsa aku sarj oranini mutlaka kontrol etsin.oran %60 ve alti oldugunda aman dikkat.

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aküyü düzenli aralıklar ile kontrol ediyorum. sürekli %90 oranında gösteriyor. Ben de ne zaman bp'den yakıt alsam başıma aynısı geliyor. Aldığım diğer yerlerden hiç böyle yapmadı ama bence yakıttan kaynaklanıyor...

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kaynaşlı ve Kırıkkale'de iki molamda da da aynı şeyi banada yaptı. Ama sonra düzeldi. Yalnız tek farkettiğim şey her iki geç marşta da konunun Başlarında geçen sene Başıma gelen toplamda ki üçüncü geç Marş almasındada araba öntarafı yukarı Bayır gibi bir yerde park halindeydi ve yüklüydü. Etkili mi bilmiyorum. Araba 18000 kimde bu arada.

Çevrimdışı ahmetgulsen

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar bu olay bendede oldu. uzun yoldan sonra mola verdikten sonra ilk marşta yapıyor çalıştıktan sonra stop edip marş yapınca yapınca yapmıyor. bende tekirdağ antalya giderken afyonda mola verdiğimde oldu . stop edip marş yaptım birdaha yapmadı. ancak burdurda mola verince bir deneyeyim dedim ilk marş yine geç aldı sorunu bilmiyorum ama araştırmak gerekli bulan varsa burada paylaşsın..