Dedikleri gibi bir erkeğin ilk aşkı ilk arabasıymış.İstanbulda tam farkına varamamıştım ama Karabüğe gelince anladım.İlk önce Ulusoy firması anlattı sağolsun ardından,Sanki içim biraz buruk oldu; gittiğimiz yollar yaptığımız şekiller biraz geride kaldı;napalım bir kalpte iki sevgi olmazmış...
Şimdiki sevdam
En kısa zamanda A2 ehliyet alıp iki tekere geçiyorum arkadaşlar.Bu yaz biraz kullanma imkanım oldu çok ayrı bir zevk aynı zamandada sosyallik.Asıl istediğim araç bu değil ama hazırlık evresi diyelim.Bu arada bu görmüş olduğunuz alet en max. 3 litre yakıyor ve trafikte takılmıyor.Bir de dez avantajı var görülmüyor.Görünmez nerdeyse ben de dahil araç sürücülerinin biraz daha dikkatli ve saygılı olması lazım motorculara.
Bu arada aracı iki yıl önceki aldığım fiyata verdim.Ertesi gün satıldı.Satmakla uğraşmak istemedim ilk gelen aldı götürdü,Hayrını görsün.Bu arada harbiden İstanbulda araç çok kolay satılıyor.
2013 te %30 la radarı aşmışım 450 küsür para ödedik o canımı sıktı.İnsan bi haber verir,ceza keser ne bileyim...