škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

aracınızın gizli özelliklerini açma

dr_enver · 550 · 509877

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onrustnd

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bay80;527003
O durumda yapacağınız şey ayna konumunu R'den 0'a almak. Kontağı kapatmada ayna eski duruma dönüyor

hocam konyada gizli özellik açabilen yer biliyormusunuz ? bu hafta içinde şükrü usta'ya bi sorucam aracımı teslim alalı 2-3 gün oldu önce servisemi sorsam açamazlar gibime geliyor ama

Çevrimdışı Sanç

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Ankara'da yardımcı olacak kimse varmıdır? Kadran ve sağ dikiz aynası için düşünüyorum..

Çevrimdışı azref

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar forumun amacı paylaşım ve yardımlaşma iken bu özellik açma bile ücretli hale gelmiş hemde özellik başına tek tek ücret.

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: azref;529603
arkadaşlar forumun amacı paylaşım ve yardımlaşma iken bu özellik açma bile ücretli hale gelmiş hemde özellik başına tek tek ücret.

Ohoooooo, o da bir şey mi; millet fatura öderken bile para istiyorlar. Adını da koymuşlar: KOMİSYON.. Bu gidişle komisyonun komisyonu da çıkar :D:mad:

Çevrimdışı Levcho

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: azref;529603
Paylaşım ve forumun, ücretli özellik açma ile ne ilgisi var anlayamadık. :gaz:

Çevrimdışı azref

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Levcho;529672
Paylaşım ve forumun, ücretli özellik açma ile ne ilgisi var anlayamadık. :gaz:[/QUOT

bizde birçok teknik konuda bilgi isteyen ve destek arayan arkadaşlara yardımcı oluyoruz buna mukabil hiç ücret istemedik maksat iş görülsün

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: azref;529858
Paylaşım ve forumun, ücretli özellik açma ile ne ilgisi var anlayamadık. :gaz:[/QUOT

bizde birçok teknik konuda bilgi isteyen ve destek arayan arkadaşlara yardımcı oluyoruz buna mukabil hiç ücret istemedik maksat iş görülsün

Tamam da, forumumuzda özellik açmak için para isteyenler mi var? Yoksa piyasadaki dükkânlardan mı bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı mühendis06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aracımdaki Özellikleri ankara Hacettepe de otomotiv mühendisliği okuyan bir arkadaş açmıştı 50 liraya sanırım 100 istiyor şimdi tüm Özelliklerin toplamı. Arkadaşın ismi Aykut sahibindende vag com diye ararsanız çıkar. Birde arkadaşın biri forumda vag Store nasıl diye sormuştu oradaki Bünyamin beyde Açıyor toplamı 50 lira. Eliniz bilgisayar programına yatkınsa 120-130 liraya vagcom kablosu ve program cd si satanlarda var nasıl yapılacağını da kağıda yazmışlar satın alıp kendinizde yapabilirsiniz

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Levcho;526944
Arka viteste yan aynanın inmesi olayı benim araçta olmadı. Daha doğrusu, ayna aşağı iniyor, ancak tekrar D'ye alınca, ayna aşağıda kalıyor ve ancak kontağı kapatınca ayna yukarıya, yerine geliyor. Yorumlarınızı rica ederim...

Araçlarımız farklı ancak yine de söyleyeyim. Konuyu Aralık 2014'te Ender Elektronik'e sormuş ve şu yanıtı almıştım: "Maalesef sizdeki modellerde sağ aynanın aşağı inebilmesi için ayna içerisindeki motorun değiştirilip yeniden programlanması gerekmektedir. Bu motor tahminen serviste 280-300 TL'dir."

Ayrıca, hafızalı ve elektrikli sürücü koltuğu olmayan araçlarda bu özelliğin açılamadığını duymuştum.

Araç 2013 yeti greenline elegance :)

Çevrimdışı azref

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Toygar;529863

Tamam da, forumumuzda özellik açmak için para isteyenler mi var? Yoksa piyasadaki dükkânlardan mı bahsediyorsunuz?

evet aynen onu demek istedim bu işi profesyonel yapıp burdan ekmek yiyenlere sözüm yok ...

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: azref;529872
Alıntı yapılan: Toygar;529863

evet aynen onu demek istedim bu işi profesyonel yapıp burdan ekmek yiyenlere sözüm yok ...

O takdirde haklısın. Bu vagcom konusuna pek sık giremediğim için haberim yoktu. Aramızda kalsın; kim olduğunu da çok merak ediyom :D

Çevrimdışı Levcho

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Paylaşım ve forumun, ücretli özellik açma ile ne ilgisi var anlayamadık. :gaz:

Alıntı yaparken önceki yazıya müdahale ettiğiniz için diyalog krışmış....:confused:

Çevrimdışı emrtkn

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.etaelektromarket.com.tr
Arkadaşlar start stop ile ilgili kodlamayı paylaşabilecek olan var mı?
Tekrar aktif etmek istiyorum da, kodu bulamadım.
[SIGPIC][/SIGPIC]