0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagajdaki efe yazısı ve benzinlikteki amblem sökülmeli.. tavanda boya sıkıntısı yoksa tavanda sökülmeli.. bütçe de uygunsa jant istiyor araç.. kazasız sürüşler..
1.8t bir başkadır. Kazasız belası kullanmak nasip olsun.Motor kaputunun bir resmi varsa paylaşabilir misiniz? 2003 modellerde bildigim kadarıyla elektronik gaz pedalı vardı bundaki durumu merak ettim.
hiç lk gibi durmuyor lk'nın döşemeleri deri değilmiydi ? birde araç hor kullanılmış gibi ...
Evet evet kaput alti olacaktı .
Bende de aynı renk 2001 elegance vardı. Bu araçta kesinlikle elegance. L&K ler 2000 yılında geldi zaten Türkiye'ye.1.8 t lerde en son 2001 de geldi diye biliyorum (2003 vrs ler haric)Meragimin sebebi de biraz bu.Çok keyifli alettir.1.8T' si bana nasip olamamıştı.
Benim araştırmalarıma göre 1.8 T 20V L&K modeli... Ve 2003 model turbo L&K yok denecek kadar az... döşemeleri deri konusuna gelince tüm modellerinde böyle değil.... L&K zaten özel üretim olup farklılıkları olmayan tek seridir. Araç dediğiniz gibi dış ve iç olarak %100 olamaz zaten lakin motoru herşeye bedel çok şükür.. :gaz:
Lk değil hocam sizin araç Lk olsa o jantlar olmaz içi deri olur ve kapı yanları maun kaplama olur Lk'nın içi çok farklı , birde aracın yanında filan bir yerinde Laurin & Klement yazar sizinkinde yazıyor mu ?