Chipli Astra CDTI ı 100bin km kullanmıştım. Normal bakımları dışında motorda en ufak sorun çıkmadı. Sattığım kişi de 80bin km sonra sattı , onun kullanımına da hiç bir motor sorunu yaşanmadı
Yanlış anlaşılma olmasın dizel karşıtı falan değilim hatta benzinli araçtan daha zevklidir, ekonomiktir yine olsa yine alırım ama bazı olumsuz tarafı olduğunu düşündüğüm noktaları da belirtmeyeyim mi?
Ama inanıyorum ki bir enjektör testine soksanız püskürtme kalitesinde düşüş olduğunu görecektiniz çünkü aracı kullanırken çok fark edilecek bir şey de değil açıkçası. Neyse. Ne güzel sizin aracınızda da sorun çıkmamış. Yalan borcunuz yoktur sanırım bana
Şu enjektör olayını da kaç ustaya sordum tanıdık tanımadık. Hepsinden aldığım cevapta "Abi normal ya km yüksek zamanı gelmiş oldu." Ki öyle bir şey olmaması lazım bana saçma gelen bir cevap bu.
Eğer ben bir dizel araba alayım şöyle evladiyelik kullanayım en az 200.00 km kullanırım diyorsanız madem de hesap kitap yapıyorsunuz bu tür revizyon masraflarını da atlamayın diyorum anlatmak istediğim bu. Yoksa 100.000 km de falan olmaz böyle şeyler zaten.