Merhabalar aracım resimlerde görüldüğü gibi direksiyon altıdan suyu içeri veriyordu...
Aracımı önce Skoda Yetkili Servise götürdüm, Sunroofun kanal tahliyelerinin tıkanmasından dolayı içeri su alabileceğini ve bunun bakımı için 3-4 gün aracı serviste bırakmam gerektiğini söylediler bırakamıyacağımı söylediğimde hızlıcana bir bakalım diyip iki buçuk saatin sonunda silecek kanallarının tıkanmış olduğunu ve temizlediklerini söylediler...
Bunun üstünden bir sonraki yağışta aynı manzara ile karşılaşınca aynı Skoda Yetkili Servisine tekrardan gittim yine aracı 3-4 gün bırakmam gerektiğini aracın tavanını veya ön konsolu söküp kaportada dahil olmak üzere detaylıca bakmaları gerektiğini söylediler...
Aracımı 3-4 gün bırakma şansım olmadığı için bir tanıdığımın önerisiyle Oto Sanayideki bir Sunroofçuya götürdüm... Sunroof tahliyelesinin tıkandığını tespit etmesi 30 saniye sürdü... Tahliyelerin temizlenmesi ise yaklaşık 30 dakikada 100 TL lik bir maliyet ile bitti...
Her ne kadar Yetkili Servisin Adını vermesemde Yetkili Servisin bilgisizliğini ve yaklaşımını okurların yorumuna ve takdirine bırakıyorum...