Arkadaşlar; Fikir olması açısından paylaşıyorum.
Dikkat : Yorumu, çok seçici ve detaycı bakış açısı ile yapıyorum. Çok seçici olmayan kişiler dikkate almayabilir.
barbaros rumuzlu arkadaşın aldığı ve montaj yaptığı difüzörün biraz değişiğini ve egzost imitasyonu aldım
http://www.milotec.de sitesinden. Ürün 15 günde elime ulaştı, gümrükte sorun çıkmadı.
Tek satırla değerlendirmem : Görünüş olarak ürün güzel, ancak montaj uyumluluğu ve güvenilirliği açısından kesinlikle parayı hak etmiyor.
Özellikle egzostlar basınçlı suya dayanmayacağı kesin !!!Malzeme kalitesiz değil, ancak çok etli değil ve güven vermiyor.
Egzostlar, 2 vida montaj ile kesinlikle yerine tam oturmuyor. İlave bir kaç noktadan sabitleme kesinlikle gerekiyor. İçerideki yapısından dolayı çift taraflı bant ve ya silikon ile sabitleme olmuyor. Ben yine de, "ya tutarsa" misali 3 noktaya silikon ilave ettim, inşallah yapışır.
Kesinlikle basınçlı yıkamada dikkat edilmeli, keza alt çizgi hiç bir noktadan sabitlenmiyor.Difüzör 6 vida ile montaj yapılıyor, ancak vidalar çok kısa ve yavaş da sıkıştırsanız, tim vidalar sonunda plastiğe yalama yapıyor. Montaj talimatına göre, vidalama öncesi delik delinmeli, ancak ben delik delmeden vidaladım, yine vidalar sonunda sıyırdı ve güven vermedi. Difüzör iki kenar tarafta tam oturmuyor ve 3-4mm boşlıklar kalıyor. Bir çok iç temas noktaya ince silikon uyguladım.