Hocam lütfen yanlış anlamayın, emek vermiş uğraşmışsınız ama benim görüşüme göre:
Spor bir araç için bu kadar krom aksesuar fazla. Ha kromlar varsa o zaman da kırmızı kaliperler vb spor dokunuşlar fazla.
aksesuarların hepsi tek başına çok güzel ama birlikte bir bütün oluşturamamışlar. Örneğin aracın yan tarafındaki krom kapamalarla alttaki kırmızı rs yazısı ve kırmızı kaliperler bence uyumsuz görünüyor. Ya da ön taraftaki krom detaylarla aracın hiçbir yerinde kullanmadığınız ama sadece far kaşlarında tercih ettiğiniz siyah kaşlar.
Buna bir de kırmızı şerit eklerseniz ön tarafta iyice renk cümbüşü olacaktır.
Ben yerinizde olsam kapı bantları, ampon ızgarazı ve bagajdaki kromları çıkarıp, beyaz kırmızı kombinasyonuna giderdim. Böylece kaliperler, rs sticker ı, arka stoplarınız çok uyumlu olurdu. Far kaşlarını araç rengi yapıp bu durumda panjura kırmızı şerit çekseniz çok daha gzl olur kanısındayım. Hatta bu şekilde kırmızı panjur bandının renginde aynaları da kaplayabilirsiniz. (ama bunu da çok tavsiye etmem)
Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz. siz bu şekilde beğeniyorsanız kimsenin laf söylemeye hakkı olmaz