Merhabalar, ilk aracım Ford Ka'ydı yol tutuşunu beğenirdim 100'ün üzerine çıktı mı biraz gezme eğilimi gösterirdi. Sonrasında uzun süre Dacia Stepway kullandım ekonomik yakıt tüketimi dışında hiç bir konfor yoktu. Zaman zaman Opel Corsa 1.3 dizel deneyimim oldu süspansiyon gerçekten yoldaki çukurları hissettirmiyor. Citigo'ya gelince daha çok yeni ama şehir dışından aldım ve 300km ye yakın gelirken yol yaptım. Şu ana kadar kullandığım araçlar içerisinde yol tutuşu en iyisi diyebilirim. Yokuşlarda manuele alıp çıkmak gerekiyor gibi çünkü yokuşu hemen algılayıp vites değişimi yapmıyor Salı günü şanzıman güncellemesi yapılacak güncellemeden sonra iyileşeceğini tahmin ediyorum. Sürmesi keyifli, ses sistemi gayet güzel, iç malzemesi beni tatmin ediyor ve açık renk olması içimi ferahlatıyor. Benimkinde sunroof var ve pek keyifli
Yakıt konusuna gelince çok detaylı bir ölçüm yapmadım ama şehir dışı yaptığım 300km'lik yolda yol bilgisayarı ortama 4lt yaktıgını gösterdi ve zaten 50 liralık benzin almıştım ibre ilk doldurduğum konumlardaydı. Şehir içine gelince o kadar da ekonomik olduğunu söyleyemicem. Benim oturduğum bölgede bol yokuş ve trafik olduğu için biraz tüketim fazla ama diğer otomatiklere kıyasla düşük... Sonuç olarak hem tipini hem de sürüşü hoşuma gidiyor...