................sıfıra zam yapınca ikinci elde uçuyor.Ben 2 ay ikinci el golf aradım bir tane bile temiz düzgün ve tam fiyatında araç bulamadım.Geçen sene 50 olan araçlar 60-65 olmuş bir anda.
+1
2 aydır ilandaydı benim araba, 2005 HTP fabiaya adam 22000 tl yazmış, ben az yazsam millet huylanıyor arabada bişey var diye, onlar gibi 20 üzeri yazsam saçmalamış olurum, neticede milletin de kafa karışıyor ve sonuçta arabamı satamadım.10 yaşındaki arabanın 3 parça boyası sorun oldu, sanki sıfır araba alıyor, boyası olmasa, 10 yaşında olmasa niye satayım ki??....
Bir de satsaydım kalacaktım öylece, hedefimdeki arabalar geçen yıla göre 10 000 Kâât zamlanmış...
Sinirim aslında bu sisteme yani...
çok kötü değil ne demek? gelirin çok ise değil tabi, ama biz her zaman araba alacak insanlar değiliz, cebinde para olmayıp ıphone kulanan adamın sorunu, cezasını o çeker...yeri gelir faturasını ödeyemez. her koyun kendi bacağından asılır. bu zamların bu kadar normal karşılanması garip, gavurun 40bine bindiği arabaya 85 bin veriyosun,
ben bu durumdan son derece rahatsızım isyanım buna...
''çok kötü değil'' lafım genellemeye göre...Yani bana göre kötü ama, görüyorsunuz ki millet gayet memnun, şu lafları bir belediye otobüsünde konuşun da görün başınıza ne geliyor?, linç ederler alimallah...
vergi artışının Engin abinin de hoşuna gittiğini sanmıyorum ama telefon olayına kızmış belli ki.
Aynen, ama şu da var ki bu vergi olayı ezelden böyle...-afedersiniz- *ötü *oklu almancının altında ki arabalarla burada hava attıklarına bakıyorum, okuma yazma bilmiyor herif, benimle aynı parayı vermiş, benim arabamla gırgır geçiyor ''100 km yapıyor mu bu?'' diye...
-af buyrun- ''Ulan dingil, Türkiye'ye gel de görelim; sen hangi arabaya binebileceksin?''
Avrupa gibi medeni bir kıtada yaşarken bu artistlik kolay, devlet gibi devletler var orada....
Burada da kafasız garibim, çoluk çocuğa vitrin baktırır, kuru kuru yalanır, cebine 2000 lik telefonu koyar, kontür yok, aç kalır, karısına bir etek almaz, krediyle sıfır araba alır, onun da depo boş, LPG takmanın yoluna bakar....
Maalesef ben gördüğümü yazdım...