amaaan kim gidicek şayinlerin yanlama elemelerini izliycek. pazar gidilirse gidilir.
asıl yeni garajda drag nighta bekleriz
yeri bulmak bilmeyenler için zor olur. en temizi çayyolunda uludağ kebapın karşısındaki ego otobüs durağında buluşalım öyle geçelim. o yüzden saat 5 te uludağ göbekte buluşalım ordan hep beraber geçeriz.
uludağ kebap şeyh mucibur rahman aga bandı caddesi üzerinde. her navigasyonda çıkar ama cadde ismini navigasyona bir kerede doğru girebilen varsa ben onu gelip evinden alırım zaten
şaka bir yana uludağ kebap ego otobüs son durağı yol tarifi: eskişehir yolundan gelirken eskişehir istikametine doğru ümitköy köprüsünü geçtikten sonra ikinci köprülü kavşak (mesa plaza-bağlıca yolu kavşağı) sola dönün. döndükten sonra 4 adet ışığı dümdüz geçin 5. ışıkta göreceksiniz)
yetişemeyen arkadaşlar içinde kado garaj adresi:
türkkonut caddesi olarak navigasyonlarına yazarlarsa bizi hertürlü bulabilirler.
tarifini veremiyorum çıkartmak biraz zor olur çünkü.
bulamayanlar kaybolanlar için 0555 559 52 10 telefon numaram.
akşam 7 gibi de arkadaşımın bir kokoreç arabası var. yağmur çamur mangal yakmakla uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. arabayı getirticem garajın önüne. köfte ekmek ve kokoreç servisimiz de mevcuttur
gelicek arkadaşlara da biraz kalın giyinmelerini tavsiye ederim
uludağ kebabı bulamayacak olan arkadaşlar olursa buluşma noktasını mesa plaza oalrak de dğeiştirebiliriz. şimdi geldi aklıma. siz karar verin ben hepsine uyarım