škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Uğur Abi döndü...

turker · 67 · 15841

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;490907
Ben size bır sır vereyim uğur abi tekrardan üye olmuş :D

Haber gayet güzel:)

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;490902
Ben gitsem kaç kişi gitme kal der acaba?:D:confused:

Hocam şakası dahi hoş değil..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;490915
Hocam şakası dahi hoş değil..
:D:syg2::syg:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Akif hocam diğer detaylıng forumu ile birlikte toplamda 16 bin kusur mesajım var yani emektar olma zamanım gelmiş.Benim dönemimden kimler var ki şunun şurasında.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 20:20:14 Gönderen: fenomen »

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Uğur abiyi ben üye yaptım. Aslında şöyle oldu, İrfan abiyle yazıştık, üyelği geri getirebilir miyiz diye.. Kalıcı olarak silinmiş olduğu için mümkün değilmiş galiba. Uğur abiyle de mail ile yazışmıştık daha öncesinde, en azından üyeliğin dursun abi ara ara yazarsın demiştim ve kabul etmişti. Ama teknik olarak mümkün değil galiba dt forumunda da bi üyeliği geri getirmeye çalışmışlar olmamış. Ben de yeniden üye yapıp bilgilerini gönderdim Uğur abiye.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;490931
Uğur abiyi ben üye yaptım. Aslında şöyle oldu, İrfan abiyle yazıştık, üyelği geri getirebilir miyiz diye.. Kalıcı olarak silinmiş olduğu için mümkün değilmiş galiba. Uğur abiyle de mail ile yazışmıştık daha öncesinde, en azından üyeliğin dursun abi ara ara yazarsın demiştim ve kabul etmişti. Ama teknik olarak mümkün değil galiba dt forumunda da bi üyeliği geri getirmeye çalışmışlar olmamış. Ben de yeniden üye yapıp bilgilerini gönderdim Uğur abiye.
:gut::ok::ok:

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hakkında hayırlısı olsun. baki abi de bi göründü bi kayboldu. o da çok çok değerli biridir.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Evet Baki abi, Uğur abi derken yakında Muhammet hoca, peşinden de beni gömersiniz artık... diyecem, dilimin ucuna kadar geliyor diyemiyorum :rm:

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Giderseniz kimse kalmaz.Uğur abi üyeliğini sildiği gün ben telefondan tapatalkı kaldırdım.Artık o kadar fazla online olmuyorum.önceden Facebook gibi birşeydi forum benim için.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yalnız şöyle de bir durum var ki; forum , eski hareketli günlerindeki gibi değil, yeni üyelerin açtığı tekrar konuları çokça...sanırım bu markada konuşulabilecek herşey konuşuldu ki, top listteki başlıklara bakınca ''nedir?'' diyebilecek ilgi çekici birşey de pek olmuyor...irfan, uğur, ff, turker, hakanerdoğan ve aklıma gelmeyen onlarca kişi de artık pek görünmeyince ''mini feysbuukumuz'' biraz sıkıcı olmaya başladı...acı ama gerçek bu.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Maalesef forum çok sıkıcı olduğu için girmek içimden gelmiyor.. Gerçi işlerimde yoğun..

Ama keşke eski hareketli günlerimiz gibi olsa...
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
mesela dt forumu canlı çünkü yenilikler, yeni uygulamalar, kombinasyon çok bi de...

Burada üzerinde konuşacak çok fazla şey yok, forumu bir "otomobil genel" forumuna mı dönüştürsek İrfan hocam?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;491098
mesela dt forumu canlı çünkü yenilikler, yeni uygulamalar, kombinasyon çok bi de...

Burada üzerinde konuşacak çok fazla şey yok, forumu bir "otomobil genel" forumuna mı dönüştürsek İrfan hocam?
Eskiden bir bilen vardı sorduğumuz soruya anında cevap alırdık gerçi şu andada alıyorum arkadaşlar sağolsun ama o eski tüfek bilirkişiler kayboldu.Meşhur benim topik bile ilk top 5'lere girdi hatta rekoru bile ekale edilmedi şahıs adına açılan topik diyeyim.Şimdilerde o heyecan kalmadı.Forumda insan gibi,doğar,yaşar ve ölür.:D:ok:

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Verin bana 5milyar biraz fantezi yapiyim benim arabaya bak nasil heycanlaniyo forum :)

Ne olursa olsun škoda markasi aile araci uretiyor. Evet kaliteli ama gun gectikce sikicilasmaya devam ediyor. Boyle bir markayi kullanan insanlarda (bizler) birkac ufak degisiklikten oteye gitmiyoruz. Piyasada bilinen standartlasmis birkac ufak aksesuar. Ya da hicbir kullanicimiz atraksiyona girmiyor, ileri surus tekniklerine ekstra degisikliklere ihtiyac duymuyor. Durum boyle olunca da bize yeni cikan arabalardan baska tartisacak birsey de kalmiyor. He su olur otopark gibi on numara arac test forumu olur bizden :)