Ben de bir tane hızlanma videosu koyayım dedim.
Araç bizim emektar, 69 beygir TDI, 160 bin km de
Önce bir çeşme başında poz:
İnsanımız çok pis malesef, bulduğu her çöpü şu güzelim doğaya atmış.
Lastiklerimiz kışlık , 160 km hız sınırı var. Burda gece eksiye düşüyor mecbur taktık.
Jant kapağı nerde diye sormayın
Geçen biri okulun orada düşmüş, bayaa bir aradım bulamadım. 2 gün sonra orada bir teyzeye sordum. "HEE O MU? ÇÖPE ATTIM BEN ONU Kİ!" diyor gururla. Yolda düşünce alıp çöpe atmış, ne diyim bilemedim.Ben de nalet olsun dedim, hepsini çıkardım
Yol Kaman - Bala arası yol. Görüldüğü gibi mıcır asfalt ve çukur dolu bir yol. Aslında bu yolda da hız yapmak çok riskli. Zira mıcırdan kayarak kaza yapan çok oluyor. Sadece bizim okuldan 4 kişi kaza yaptı, üçünün aracı pert oldu.
Yoldan dolayı tek elle direksiyon tutma riskini alamadım. Ne yazık ki telefonu sabitlemek için çok uğraştım, o da tüm kadranı içine almamış. Hışır hışır bir ses var, o da sabitlemek için kullandığım bantın sesi
Bu da videomuz.
http://www.youtube.com/watch?v=OU77yTaxXx0Bana 0-100 13 sn gibi geldi ki, fabrika verisi de bu zaten.
Yol virajlı, hafif yokuş, üstüne mıcır, lastikler de kış lastiği olduğu için 160 da bıraktım. Amaaa (Sıkı durun geliyor!) BASSAM DAAA GİDERDİ!
Bu videoyu yüklememin sebebi , TDI motor sesi ve hızlanmasını merak edenlere örnek birşey olsun.
Şimdi de Doğukan'dan (DDŞ) , böyle bir video bekliyoruz.
Görelim bakalım çipli aracı?