0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar merhaba, ben 38.000 km yi devirdim su an icin gec mars alma sorunu ve on takim gicirti sesinden baska bi sorun yasamadim daha yuksek km yapan ve karsilastigi sorunlari arkadaslar paylasirsa bize yardimci olur, cok tesekkurler,
Arac 2013 elegance TDI DSG, sag taraf on takim gicirti tikirti sesi var ama bir turlu bulamadim. Acaba Z rotu olabilirmi bilmiyorum. Donuslerde hafif bir cukur girildiginde geliyor. Yolcu mahallinde herhangi bir ses yok gayet normal, ama gicirti tikirti cok sinir bozucu hemde cok:(
Benimde 26.000 km de ve iç trim sesleri deli ediyor. Bir de bazen geri viteste giderken garip bir uğultu geliyor çözemedim
Geri giderken o ses benim aracta da oluyor bazen. Balata surtme sesi olabilir diye dusunuyorum. Su an aracim 34500km de. Ic trim sesi pek yok. Masallah on takimlar falan da gayet saglam. %90 sehir ici ana yollar ve uzun yolda ozellikle otobanda yol yaptigim icin sanirim.
11 ay olmadı alalı. 42.000 km'de. Cruise control kolu ve far yıkama garantiden değişti. Tümsek geçerken ön takımdan gıcırtı ve aynaların gıcırdayarak kapanması sorunu bende de var. 45 bin bakımında söyleyeyim.
Vay Maaşallah, iyi km yapmışsınız.CC kolunda ve far yıkamada ne gibi sorunlar yaşamıştınız peki?