aileden sürekli eve 4. TV isteği olması ve annemin ince ekran
istemesi üzerine gittim bi Plazma aldım demin. yarın getirecekler.
ama bütün akşam kafayı yiyecektim.
LCD mi----Plazma mı...
az çok kabaca ne oldukları hakkında fikrim vardı. benzer fiyatlarda ben hiç bi LCD den bi plazmadaki görüntüyü alamadım. hatta LCD ler küçük bi farkla daha pahalıydı.
logo yanıkları korkum vardı ama kime sorduysam artık öle bişey olmadığını falan söylediler. TV nin yıkama özelliği var izleri siliyormuş.
ulan bu LCD ler aynı ekranda aynı markada benzer özelliklerde hep daha pahalı, düşündüm ya vardır hikmeti dedim LCD alayım, ama yok arkadaş Plazma bariz 106 ekranda netlikte, pastellikte, gerek karasal gerek uydu yayınında çakıyor LCD ye.
ha şuda var, plazmaya tokadı basacak LCD makinelerde vardı ama parasıda bana tokadı basıyordu :lol:
hem PS bağlama durumuda var, Plazma daha net bariz.
bide evde 2 canavar velettini var, LCD de ekrana darbe işi yaş, ama bu Plazmada adam yumruk atıyordu teşhir ürününe hiç bişey olmuyordu.
ömürlülükten bahsettim. hiç şüphen olmasın falan dedi ama çok şüpheliydim. bi çok tükandan fikir aldım ettim derken 7 kere girip çıktığım yerden;
LG PQ200R modeli 106 ekran plazmayı aldım. ama içim rahat değil haliyle. sizlerede bir sorayım dedim forumun techno departmanı maşşaallah bizim şanzıman vitesciliğimizden ileri :kiki:
şimdiden teşekkürler.