plazmanın dezavantajı projeksıyon gıbı kullanım omru vardır.Tv 24 saat ızlenecek ıse 3 yıl dayanmaz benım bıldıgım.
24 saat nereye izliyorum abi sadece akşamları 5-6 saat çalışır TV
ayrıca ilk plazmalar çıktığında dönüyordu bu 20-30 bin saat geyikleri, adam 100.000 saat panel ömrü vermiş. :ok:
zaten evdeki 4 üncü TV, çocuklarınki içerde, anneminki mutfakta, benimde odamda bi Sharp var. ama şöle akşamları büyük salonumuzda film, dizi, maç vs. seyretmek kafi.
zaten yeni bi yayın sistemide geliyor Superonline 100 m/bit den sonra. bide masaüstü bilgisayar mı alsam diyorum :kiki:
Bende olsam LCD alırdım neden dersen eğer tamiri bkımı vs daha bsit ve ucuz ve yeni led sistemler plazmayı katlar denebilır hertz olarak cok iyıler bırde dıkkat edilmesı gerek ms suresı bu ne kadar dusuk olursa yenıleme o kadar hızlı olur,plazmalarda ız kalma olayı daha fazla lcd ye gore ama yenıleme hızı fazlaysa sorun yaratmaz . . Bu arada ordaki verdıklerı yayın 1080p di eve kurunca sıradan bır receiver ile bu ne ya dıyeceksn ne yaptm ben felan evdekilerin lıncıne ugrama sonra:D Bız 3 senedır lg marka 106 ekran lcd kullanıyoruz memnunuzda. . Lg hakkında hıc bır zaman kotu yazıldını gormedim istisnalar haric. . Cunku phılıps,samsung ve bilimum panellerde LG chip vardır arastırırsanız gorursunuz:)
Şimdu bunun yarına dreambox 800 HD receiver ve full server paket süper gide tavsiyemdır benden tescilli:D
evet dediğin doğru neredeyse çoğusuna panelleri LG üretiyor.
yeni yayın sistemine geçilsin, olmadı zaten döşetirim kafam atarsa Lig TV yi :kiki:
yav dediğim gibi ne bileyim, beğenemedim gitti bi LCD
bunların tepkime süreleri nerdeyse yok, öle bi kavram yok, an an oluyor, LCD de bulanma yapıyor yer yer. 50-200 hertz diyo LCD ye, Plazmaya 600...
176 derece izlenme açısı vermiş... renkler çok daha manyak çıkıyor bu plazmalarda.
ama yinede LCD deniyor. demek ki var bi olayı... hem plazmaların ekranları çok daha dayanıklı dedğim gibi, LCD ye bi parmak değse bulanıyor. bunuda göz önüne aldım.
hem LCD ye PS bağladığınızda tam fiyasko plazmanın yanında. denemiştim bunu önceden.
neyse bakalım artık. 2 yıl garantisi var. sonrasıda Allah kerim yaptıysak bi hata çıkar :kiki: