Güle güle kullanın
Ben 5 yıl önce 2300 TL fiyatla Sony 26" LCD aldım. Eve gelenler hangi anten ile çalışyor diyor HD uydu var desem inanacaklar. Sadece 10 TL olan kılçık anten ile çalıştırıyorum. Şu an satışta olan ve kağıt üstündeki özellikleri benim cihazdan üstün olan birçok cihazdan hala daha iyi. Verdiğim parayı ödedi sayılır.
Bence marka çok önemli, kağıt üstündeki özelliklere aldanmamak lazım.
Sony iyidir, evdeki 2 TV hala sony, birini babam ben doğduğumda almış renkli, 2 maaşi kadar olduğunu söylüyor. hala aktif kendileri çalışıyor. :ok:
diğer 82 widescreende canavar gibi. felaketler bu konuda. ama 106 ekran Plazma-LCD bi sony almakda çok para.
boyut küçük olunca görüntü cidden hepsinde güzel, keşke küçük bişi alabilse idim ama sadece salon 40 mt2 kadar. 82 ekran bile eh işte zar zor... 106 biraz rahatlatacak ama dediğim gibi büyük boyda LCD ler ekonomik sınıfta olanlar bozuyor görüntüyü, aslında bozmak değilde, plazma kadar iyi değiller.
Hayırlı olsun bizdede sony bravia var fena değil. Ama en çok hoşuma giden samsung sizin tv'de varmı bilmiyorum ama samsunglardaki USB giriş portu ve internet olayı aşmış birşey.
USB girişi var. ama servis kullanıyor, internetten araştırdım servis programı yükleyince aynen girebiliyormuşsunuz TV ye