2014 Mayıs ayında 61.bin tl ye ( o zamanlarda istanbul, kocaeli ve sakarya bölgesindeki bayilerden aldığım en iyi fiyat) sıfır km 1.2 tsi, dsg optimal aracımı satın aldım. Şu günlerde aracımın piyasasını yoklayım dedim 2014 model 12 bin km yapmış aynı aracı adam nette 53'e 55'e ve hatta mesajlaşmam sonucu satamazsam 50'ye kadar bile düşeceğini söylüyor..kazasız belasız değişensiz boyasız, gel her türlü kontrolünü yap servise götür istediğine baktır diye de adam meydan okuyor..şaşırtan bir diğer ilan 1.2 tsi elegance yani benim aracımın ful olanı için araç daha 5 bin km yol yapmış 51.500 fiyat çekmiş..daha arabayı alalı 1 sene olmadan doğru dürüst km bile yapmadan aracın fiyatı kafadan 10 milyar düşüyosa skoda'nın vay haline.. Bu konuda yapacağınız en ufak bir yorum benim için çok değerli..Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba;
Bir 51 e verilen 1.2 elegance hasar kayıtlı onu geç.
Diğer 55 yazan da benim yan sokağımdaki galerici.. Arabada bir şey var mı bilmiyorum ama fiyatının olurunu yazmış adam. Ben de metalik boya ile 1.2 TSI optimal DSG yi 62 ye aldım. Ben bunu kaça satarım? anca 55 e satarım. Yoksa Daha üst rakam yazarsam sıfırına yaklaşmış olurum adam benim 10000 deki aracım yerinde 3-5 daha verir gider sıfırını alır? öyle değil mi?
Siz olsanız 62 ye sıfırı varken 58-59 a ikinci el alırmısınız? Ben almam, almadım da. 58 vereceğime gittim 4 daha verdim sıfır aldım, kafam rahat.
Octavia Türkiye'de Skodadan daha çok marka değerine sahip. Eğer kısa zamanda satacaksanız zaten sıfır araba mantıksız. Aracınızın keyfini sürün, ikinci el içinde 10000 TL değer kaybına kendinizi hazırlayın.