Pardon hocam, hızlı okuyup "kıt" yorumlamışız.
Siz peki şu anda 12.12 mi kullanıyorsunuz? Beraberinde yazılım geliyor sanırım.
Alırken dikkat etmemiz gereken neler var üründe?
Bir de, aliexpress sitesinde ÜCRETSİZ NAKLİYE var, onu kullanmakta bir sakınca var mı? Sanıyorum Türkiye'ye giriş yapınca, gümrük sonrası PTT devralıyor, doğru mu? Ve ya gümrükte kalıyor, kendimiz mi takip etmeliyiz?
Şu ürünü almaya düşünüyorum. (12.12.3a)
http://tr.aliexpress.com/item/VAG-COM-12-12-3-VAGCOM-12-12-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW/32223925026.html
Teşekkürler
Şu an alabileceğiniz en güncel sürüm sizin verdiğiniz linkteki, dediğiniz gibi yazılım cd'si de beraber geliyor. Kopya kablo olduğu için kabloyu kullanırken mutlaka internet bağlantınızı kapatın, yoksa kablo mefta olur:). Bendeki kablo ise 11.11.3.
Ben direkt yurtdışı versiyon aliexpress'ten aldım hep satın aldığım ürünleri ve aldığım ürünlerin büyük çoğunlu kargo bedava(free shipping) şeklindeydi. Çin Postası ile Türkiye'ye kadar geliyor, sonrasını PTT devralıyor. Sizin hiçbir işlem yapmanıza gerek yok, PTT kapınıza kadar getirir ürünü.
Kısacası linkteki ürün işinizi görür, satıcı da itibarlı bir satıcı zaten gördüğüm kadarıyla, geridönüşler olumlu olmuş alıcılardan.