0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yurt dışından son sürüm Vag Com kablosu aldım ve şimdi PC ye programı yukleyecegimde gelen cdnin içinde bir VCDS- Release ve VCDS -PCİ var, Release olan İngilizce PCI olan almanca arasında bir fark varmıdır? Birde programı yüklerken ve kabloyu kullanır iken neye dikkat etmeliyiz bilgilendirirseniz sevinirim. Cevaplarniz için şimdiden teşekkürler...
VCDS-release yükleyin. Programı normal başka bir porgram gibi yükleyin. Yükledikten sonra programı açın ve "auto update" gibi bir kısım olması lazım, onu kapatın, güncelleme yapmayın. Kabloyu porta takın, programı çalıştırın, ilk olarak "scan" yapın, mevcut verileri .txt dosyası olarak bilgisayarınıza kaydedin. Sonra kodlamaya başlayın:)
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, benim aracım 2008 Fabia 1.4 TDI Standart Plus ve yol bilgisyarı yok. Bu araca kodlama yapılabilirmi? yoksa illa yol bilgisayarı mı olmalı? yada kodlama yapmak için gereken nedir?Cehalatimi mazur görür ve cavaplarsanız çok sevinirim?
Aracınızın şu kısmında fotoda ki gibi bağlantı yeri olması lazım eğer bu yer var ise kodlama yapılabilir.
Son surum (15.7.3) avrupa orjinal kablom gelmistir. Malatya ve gaziantep de isteyenlere yardimci olabilirim.
Maliyeti ne oldu acaba?
Kablo ne kadara geldi hocam nereden aldınız hayırlı olsun