Merhaba Arkadaşlar;
Fabia III 1.2 TSI Style Manual kullanan forumdaşım. Bu Pazar Airport AVM -2 otoparkında konuşlanmış olan CARLİFE adlı yere gittim. Gizli özellikleri açmak için araca bağlandık. Yapan elemandan çok memnun kalmadım diyebilirim. Bazı soru işaretlerim de var yorum yaparsanız sevinirim.
1. Amerikan Park...Muayeneden geçmiyor dedi.. o yüzden yaptırmadım
2. Sinyalin led günüdüz farları ile birlikte yanması... hata uyarısı veriyor dedi yapmadı.
3. Konfor sinyali 4-5 olsun...5 ayarladı 2 oldu, 4 ayarladı 3 de kaldı.. Sonuç: OLMADI.
4. Selektörün Sislerle yanması.. Yaptı, oldu abi dedi ama çalışmıyor. Tekrar gösterecem.
5. Laptimer... Sadece renkli ekranda oluor, bunlarda uygun değil dedi.
6. Geri viteste sağ ayna aşağıya inme.. Araç desteklemiyor dedi.
7. Corvett sinyal yaptı, oldu ama 4'lüyü yaktığımda Silecek ve Soğutma suyu uyarısı veriyor, 4 lü kapatıyor. Tekrar gösterecem kapatacam.
5. Sağa sola dönüş sis aydınlatma.. Sorunsuz
6. Korna uyarılı aç kapa.. Sorunsuz
7. Bolero ekranda dijital hız gösterme (Eğitim modu)... Sorunsuz
8. Diferansiyel kilidin kapalı dedi, açtı.
9. Hızlı kullanımda direksiyon sertleşme kapalı dedi açtı.
Ender elektronik cehennemin ucunda olmasaydı oraya götürecektim ama burayı denemek zorunda kaldım. Sorum şu, 10 Mayıs 2016 Üretim, 1 Eylül 2016 trafiğe çıkışlı araçta özelliklerinde yazmasına rağmen diferansiyel kilidi nasıl kapalı olur?. Direksiyon kendinden zaten sertleşmiyor mu default olarak?. Bu iki özellik menüden Vag com ile açıldıysa bu güvenlikle ilgili bana sorun yaratır mı kullanma ihtiyacı duydugum anda?