Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim 2014 Model Skoda Octavia 1.6 Tdi Ambition donanımlı arabam var , aracım henüz 7300 km.de sormak istediğim sorular şunlar
1)Aracın kitapçığında Dizel partikül filtresi devreye girdiğinde ekranda simgesi belirir ve o işaret sönene kadar şu şekilde kullanın gibisinden belirtmiş lakin benim araçta ekranda simgesi çıkmıyor dpf'nin devreye girdiğini devir saatinden anlıyorum devir saati o esnada 1000 de duruyor,Ambition donanım paketinde kadranda dpf simgesi çıkmıyormu acaba ?
2)Aracımı aldığımdan beri yol bilgisayarındaki yakıt tüketim değerlerini sıfırlamadım bunu nasıl sıfırlayacaz
3)Aracın teyp ekranında bakım zamanını yanlış gösteriyor acaba onu ilk bakıma gidildiğinde mi ayarlıyorlar.
4)son olarak Ambition donanımlı araca yetkili serviste sonradan ne gibi donanımlar eklenebiliyor , mesela direksiyonda teyp kontrol butonları olsa çok işime yarardı veya araçta sis farı olmasını çok isterdim görüntü olarak çok hoş duruyor, birde vag kablosu ile Ambition donanımlı araca ne gibi özellikler eklenebiliyor.