0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre'nin aracında arkaya oturunca -ki ben 1.78 boyunda ve 125 kiloyum- arkadaki yaşam alanı beni bayağı şaşırtmıştı.
Ben araci kullandim ama yola bakmaktan içini inceleme şansım olmamıştı Arkanin okadar geniş olduğuna hiç dikkat etmedim. Segmentine göre genisse almak cok mantıklı. Rakipleri golf ve leonun bu kadar geniş olduğunu düşünmüyorum. Sene sonu ve basinda bir tane almaya niyetim var.NOT: Ender sende benim gibi iriymissin. Superb kullanmandan anlamam gerekirdi
Ben araci kullandim ama yola bakmaktan içini inceleme şansım olmamıştı Arkanin okadar geniş olduğuna hiç dikkat etmedim. Segmentine göre genisse almak cok mantıklı. Rakipleri golf ve leonun bu kadar geniş olduğunu düşünmüyorum. Sene sonu ve basinda bir tane almaya niyetim var. NOT: Ender sende benim gibi iriymissin. Superb kullanmandan anlamam gerekirdi
Leon ve Golf'ün rakibi Rapid değil Octavia, A3'te dahil olmak üzere 4'ü aynı Mqb platromu üzerinde kurulu.
Sen benim arabayı alma hikayemi bilmiyorsun tabii:D Ben Octavia TDI DSG Elegance alacaktım, o zaman 5.000-TL daha ucuzdu hatta benim arabadan. Sipariş vermek için bayiye gittim, Octavia'ya bir oturdum, koltuğa zar zor sığdım:) Biraz abartı tabii de yine de rahat edemedim. O zaman Efe'nin sahibi olan Serdal Abi vardı, dedi sen Superb al bence. Aklımda yoktu, içine oturdum, dedim benim arabam buymuş:)
Rapid'in rakibi hangileri peki?
Araba çekmiş seni doğru seçim yaptığını anlamak fazla zamanını almadı sanırım Rapid hakkında fikrin ne sence. Alma niyetim var benimde. Kızım olunca babamda tamamen emekliye ayrılınca araba sart oldu
Ender hiç değiştirmeyi dahi düşünme. Arabanın keyfini çıkar..