Arkadaşlar, ben dün aldım spaceback 1.6tdı dsg elegans, bana 60.500 e mal oldu, daha önceki aracım 2010 honda city idi, compackt sedan olarak geniş bir iç hacmi vardı 4 sene kullandım, şimdi aynı iç hacime sahip olduğu ve dizel otomatik avantajı olduğu için speaceback aldım, arka koltuk mesafesi compakt sedan ile aynı bence, gayet rahat bir iç hacmi var, genelde hatchback araçların arkası dar olur ama bu tam aksine sedan genişliğinde, aracı dün 2 saat kullandım ve alışmaya çalışıyorum, daha önce hep manuel araçlarım oldu bu ilk otomatik aracım, kickdown olayına bayıldım, kendimi başka bir araçta gibi hissettiriyor, iç plastik aksamı vasat gerçekten de, 60.000tl verince daha kaliteli bir kaplama bekliyor insan, ileride gıcırdama yapması %100 garanti, hatta ilk 2-3 ay içinde bile gıcırdama olabilir, sürekli bozuk yol da olursa, bu arada bu araçlar bayiilere ay sonunda gelecekler ve fiyat listesindeki rakamdan 1000tl daha aşağı fiyat olacak, yüce oto tüm bayilere bunu resmi olarak yayınlamış, yani:62.400tl liste fiyatından 1.000tl inecek, buda 61.400tl üzerinden pazarlık yapılacak anlamına geliyor, yani 59.500-60.000tl arasına bayilerden kapış kapış gider gibi geliyor bana, belki daha aşağı fiyata alan bile olur (çok sıkı pazarlıkla), ben acele ettiğim için bayiinin elinde son kalan showroom da duran aracı aldım, artık ne çıkarsa bahtıma, ve de bile bile 1.000tl fazlasına aldığımı biliyorum, ama şu var, 2015 te kasa değişmeyeceği için ve ötv zammı olacağı için yine en az 1.500tl karda olacağımı düşünüyorum, aracı keşfetmem 1 ayımı alacak, burada tüm izlenimlerimi paylaşacağım, teknik bir kullanıcı olduğum için yorumlarım size çok faydalı olacaktır, eğer almayı düşünüyorsanız yorumlarımı bekleyin ve ona göre karar verin, nasıl olsa daha 1ay var araçların gelmesine.