Arkadaşlar 4 gün önce Rapid Sedan 1.6 tdi DSG elegance aracımı teslim aldım. Karakter yapımdan dolayı aracı almadan önce inanılmaz bir araştırma yaptım. 3-4 ay boyunca doğru kararı vermeye çalıştım. 60bin öyle bir rakamki altında sağlam bir araç bulunamıyorken üstüne çıkmak içinde limit birden 73binlere fırlıyor. 4günde 200 km yol yaptım ve iyiki bu aracı almışım diyorum. Arkadaşlarımın araca tepkisi hep aynı. Hayran kalmayan yok. Almadan önce birkaç detay kafamı kurcalıyordu.
- Rüzgar sesi
- Süspansiyonlar
- Kapıların su alması.
Ben en son gelen postayı aldım. Öncelikle iç döşemelerin ve koltukların kalitesi ve görünümü arttırılmış. Koltuklar siyah ve beyaz spor dikişlere sahip. Rüzgar sesini 120 a kadar duyamadım açıkcası üstünüde denemeye gerek duymadım. Aracımı teslim almadan önce açık otoparkta 10 gündür yağmura maruz kaldı İstanbuldakiler anlamıştır. İnceledim ama suya dair bir iz görmedim. Açıkcası kapı fitillerinin önceki serilere göre kalınlaştığını farkettim. Bu arada son gelen serinini hepsi siyah gelmiş. Octi ve superb dahil. Süspansiyonda benim için yeterli. Audi Bmw yada mercedesten inenlere belki yarı sert geliyor olabilir. Zamanla tüm deneymlerimi arac almak isteyen arkadaşlar için dürüstçe paylaşacağım çünkü neler çektiğinizi kendimden biliyorum milyonlarca soru işareti