0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle herkese hayırlı günler diliyorum.yaklasik 1 ay once 2008 model octavia aldim aracimda lpg mevcut.beniwm sıkıntım şu araçla 1. 2. Viteste sehir içi giderken örneğin biraz ilerliyorum devir 2000 ve üstüne cikiyorum gazi bırakıyorum hersey normal ancak 1000 ile 2000 devir arasi gaza basip biraktigimda arabada biraz ileri geri vuruntu yani silkeleme oluyor gaza yuklendigimde veya normal bastigimda cekoste bir problem yok sadece basıp biraktigimda kompresorde yapıyor bogaz kelebegi temizliği yapildi kelebege disardan hava alimi yok yani contasi değişti ateslemeyle alakali bi durum yok diye dusunuyorum cunku bujiler değişti cekistede problem yok sadece kompresorde fazla ileri geri yapiyor en son bilgisayara baglattigimda lambda yani.oksijen sensörü calismiyor yakit zengin uyarisi vardi. Bu vuruntu yani ileti geri yapma bu sensorden kaynaklanabilr mi yoksa problemi baska yerde mi aramaloyim not:benzinde cok fazla hissedilmiyor simdiden alakaniz için teşekkür ediyorum
Aynı sorun benzinde yapıyorsa sensör v.b. den kaynaklanıyor denilebilir.Tamirci ya da servisten yardım alınız.Benzinde yapmıyorsa, sorun LPG den kaynaklanıyordur, bu durumda ustanızın çözmesi gerekir.Çözemiyorsa Ustanızı değiştirin..