0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türker bi haftasonu atlar geliriz belli olmaz bize:)
Uzun yol kokuları alıyorum Ender Admin
Bu haftasonu bir uzun yolum var zaten Hakan, dur bakalım, ilerleyen günlerde bir nabız yoklarız Ankara grubu olarak, katılıma bağlı olarak neden olmasın. Maksat zaten her zaman bir araya gelmek, sohbet etmek, birlikte vakit geçirmek değil mi:)
Emin ne yaktı senin ibiza Karabüğe...
Abi az once fulledim derse geldim dersten sonra geçicem. 75 liraya 36 litre aldı bu sefer bakalım şehir içi ne yakıyosa uzun yolda da aynı yakıyo benim araba abi motor ufak olunca devirli gitmek gerekiyo. İlker abi bu arada ben geç kalabilirim biraz yanıma yancı verdiler o yüzden bi eve uğrayıp çıkmam gerekebilir
Gazı kaçtan aldın sen (2.08 mi) bizim buralarda ucuz satanlar son indirimden sonra indirim yapmadılar en ucuz 2.25 e PO gaz var.
2.08 den aldım abi şuan iki diş kaldı 107 ortalama hızla 6.2 yol bilgisyarı verisi vardı 250 km oldu gaz alalı şehir içi ne yakıyosa uzun yoldada aynı yakıyo
107 ortalama hız için epey hızlı kullanmak gerekir, e bu durumdada sehirdısıda sehirici gibi yakması normal:) 90 sabit gidilirse tasarruf olacaktır mutlaka.
Foto isterük!...
yolla bana, küçülteyim...aslında kolay, office nin içindeki picture managerde edit yapıp, web, large seçip, kaydedersen güzel bir foto çıkıyor, sonra yükle gitsin...