škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

SuperB mi Qashqai

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zirambula

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Konu araç olunca herkesin beklentisi farklı oluyor. Hele farklı segmentteki araçları karşılaştırmak için  başkalarına sorarsanız size uymayan cevaplar alırsınız. Ben sizin yerinizde olsam iki aracı da birer hafta süreyle kullanırım. Hatta imkanınız varsa kiralayın derim. İçinde yatın kalkın, bozuk yollara girin, uzun yol yapın, farlarını sileceklerini kullanın vs... Konforunu ve yakıtını test edin. Uzun vade gerektiren sağlamlık unsurlarını test edemeyeceksiniz ama içinize hangisi sinerse o aracı alın derim.  Şimdiden hayırlı olsun..

Çevrimdışı ugurdemirel

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni qashqai'yi test etme fırsatım oldu. Araç 1,6 dci otomatik ful paket olandı. Araçtan teknoloji kusuyor desem yeridir :) Araç oldukça geniş ve rahattı. Hele şu yeni 1,6 dizel motor harika gidiyor. otomatik şanzıman da dsg'yi hiç aratmıyordu. Araçta en büyük sorun 19 İnç jant olmasıydı araçta konfor namına hiç bir şey bırakmamıştı. Birde içeriye giren motor ve yol sesi biraz fazlaydı. Gel gelelim 115 Bin TL'lik fiyata kesinlikle o kadar para verilecek bir araç değil.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Japon uzak dogular yalitima onem vermiyorlar ama motorlari iyi ve saglam araba yapiyorlar. Almanda yalitima onem veriyor, parayi kabindekilerin konforu icin harciyorlar.

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
QQ nin motorları zaten renault'un motoru benzinliler hariç kullanırken hangi araçtan zevk alıyorsanız onu alın ama superb ve QQ ile sınırlı kalmayın gözünüze kestirdiğiniz bir kaç araç daha test edin hiç ummadığınız bir araç içinize sine bilir

Çevrimdışı fabia_tr

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
bence yeni insigniaya bakin derim gecen bayide gorme imkanim oldu 1.4 140 hp fabrikasyon lpg lisi gelmis bir ay kadar once hususi sordum sonradan turkiyede mi takildi diye hayir orjinal dediler lpg tusu da kendi arabanin on konsolunda var orjinal. fiyati 83 bin tl idi donanim olarak gayet guzel yeni insignia ile eskisi arasinda kalite farki da var kesinlikle daha iyi o kadar tahmin etmiyordum gormeden

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Herkese Fikirleri için teşekkürler,

Engin abi öyle diyorsun da bazen ummadık taş baş yarıyor. Kaşkay daki donanımları başka markalarda almaya kalksan 150 den aşağa vermezsin. Bence F/P oranı bakımından güzel bir seçenek, tıpkı Octavia A7 de olduğu gibi.

Insgnia düşünmüyoruz çünkü şu anki aracımız zaten Insignia. Yeni kasayla esksi arasında aradki fiyat farkını hakkedecek bir değişiklik yok. Üstelik 1.4 Edition paketle geliyor ki çok da dolu bir paket değil.

Kararımız Passat 1.4TSI 150hp ACT den yana oldu. Eğer güzel bir indirim alabilirsek de 1.6TDI seçeneği olabilir.

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS   Comfortline   88.400 TL

Alacağınız Bu olması Lazım Hayırlı Olsun,

Çevrimdışı skoda2

• Skoda Pilotu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.otomobilucargider.com/
Bence bir octavia daha alın hem 2014 modellerde bir çok sorun kaldırıldı diyorlar.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
En son başıma gelen kontak arızasından sonra Octavia dan uzak duruyoruz.

@Azrail: Alacağımız araç highline

Çevrimdışı OnurB

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: viperking;486199
En son başıma gelen kontak arızasından sonra Octavia dan uzak duruyoruz.

@Azrail: Alacağımız araç highline

Merhaba ,

Ben InsigniaTeam'den Onur :)
Belki biliyorsunuzdur Insignia 2.0 Turbo kullanıcısıydık. Onu sattıktan sonra daha yeni Superb II 1.6 tdi Elegance + Prestij paket aldık.

Her iki aracıda bilen biri olarak Bütçeyi az daha arttırarak Superbi düşünmenizi tavsiye eder ve Konforu yaşayın derim :)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: viperking;486182
Herkese Fikirleri için teşekkürler,

Engin abi öyle diyorsun da bazen ummadık taş baş yarıyor. Kaşkay daki donanımları başka markalarda almaya kalksan 150 den aşağa vermezsin. Bence F/P oranı bakımından güzel bir seçenek, tıpkı Octavia A7 de olduğu gibi.

Insgnia düşünmüyoruz çünkü şu anki aracımız zaten Insignia. Yeni kasayla esksi arasında aradki fiyat farkını hakkedecek bir değişiklik yok. Üstelik 1.4 Edition paketle geliyor ki çok da dolu bir paket değil.

Kararımız Passat 1.4TSI 150hp ACT den yana oldu. Eğer güzel bir indirim alabilirsek de 1.6TDI seçeneği olabilir.

donanım güzel birşey ama herşey değil...arabanın imajı, 2. elde kaç yıl dayanabiliyor? bunlar da önemli...şimdi 100 000 civarı verilen araba 10 sene sonra ne olacak? avrupa, özellikle alman arabaları bu değeri iyi koruyor, paranın hızlı erimesi açısından uzakdoğu arabalarına çok para bağlamamayı düşünüyorum...ama tabii herkes benim gibi düşünse bu arabaları kim alır? O da ayrı bir konu...
Hayırlısı olsun..
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS-Highline=102.600 TL Bence 1.4 TSI ye göre Çok fazla  :hmm:
Onur B arkadışımn dediği gibi Skoda Superb in zevkine bakın,Test sürüşüde yapın ama eğer bütçe müsait ise passat alınabilir ama tabikide Karar sizin.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şöyle bir durum var, Alman araçları maalesef eskisi kadar dayanıklı ve uzun ömürlü değiller. Mitsubishi LAncer SuperSaloon 1.6 aracımızı tam 200bin km hiçbir sorun çıkarmadan kullandık. Sonrasında bir arkadaşımıza sattık ve araç hala sorunsuz kullanılıyor. Bu araçtan sonra Vectra C aldık, araç 95bin den sonra problem çıkarmaya başladı. Ve inanılmaz bir metal yorgunluğu oluştu.

Her ne kadar bazı konularda Almanlar iyi olsa da Japon araçları yabana atılacak araçlar değiller ve bazı noktalarda daha sorunsuzlar. Maalesef Alman sorunsuzluğu eskisi gibi değil.

SuperB ye gelince. Düşünmüyoruz çünkü

1-Insignia 180hp  den sonra 1.6 105hp çok zayıf kalıyor.
2- Dış tasarımına ısınamadık
3- Yeni kasa olsa da araç içinde çok fazla değişiklik yok.
4- Tamamen yeni bir kasanın çıkacağı dedikodusu var

Suberb için aldığımız fiyat 95bin tL. Passat ise 102 bin. Bana göre sırf high led ön farlar bile bu farka değer.

Çevrimdışı OnurB

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: viperking;486327
Şöyle bir durum var, Alman araçları maalesef eskisi kadar dayanıklı ve uzun ömürlü değiller. Mitsubishi LAncer SuperSaloon 1.6 aracımızı tam 200bin km hiçbir sorun çıkarmadan kullandık. Sonrasında bir arkadaşımıza sattık ve araç hala sorunsuz kullanılıyor. Bu araçtan sonra Vectra C aldık, araç 95bin den sonra problem çıkarmaya başladı. Ve inanılmaz bir metal yorgunluğu oluştu.

Her ne kadar bazı konularda Almanlar iyi olsa da Japon araçları yabana atılacak araçlar değiller ve bazı noktalarda daha sorunsuzlar. Maalesef Alman sorunsuzluğu eskisi gibi değil.

SuperB ye gelince. Düşünmüyoruz çünkü

1-Insignia 180hp  den sonra 1.6 105hp çok zayıf kalıyor.
2- Dış tasarımına ısınamadık
3- Yeni kasa olsa da araç içinde çok fazla değişiklik yok.
4- Tamamen yeni bir kasanın çıkacağı dedikodusu var

Suberb için aldığımız fiyat 95bin tL. Passat ise 102 bin. Bana göre sırf high led ön farlar bile bu farka değer.

Insignia 1.6 T'den performans alabilmek için yakacağını yakıt şehir içi min. 11-12 litre. Superb'le herşeyi dsg'ye bırakarak yakacağınız yakıt 7 litre.

4-5 yıl 2.0 Turbo kullanan biri olarak performansa fazlasıyla doyduk. Bu saatten sonrası güzel donanımlarla konforlu sürüş. Bu yüzden biz Superb tercih ettik. Siz performans odaklı iseniz 1.6tdi size uygun değil ama geri kalan herşey için Superb fazlasıyla tatminkar.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Katiliyorum ama araci babama aliyoruz. onu icin oncelik hep perf. o yuzden passat i bile 1.6 tdi almak istemiyor. 1.4 tsi 150hp.

nsigniadan sonra perf a doymak zor.

Ben de GTC turbo dan sonra tadini aldim Octi dizel iidr diyorum. Ama bi sure sonra gtc yi arar oldum. bekar olsam direkt octi yi satip gtc alirim