0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almak istediğim lastik bu,NOKIAN 205/55 R16 91H Nokian WR D3 Kış Lastiği İnternet üzerinden en uygun fiyarı kliksa da buldum. 209 TL http://www.kliksa.com/urun/nokian-20555-r16-91h-wr-d3-kis-lastigi-uretim-2014-/901915290 işi düzgün yapan birisine götürmek istiyorum. Ayrıca tekrar teşekkürler.
Lastiği internetten alacaksanız ve Ankara'da montaj hizmeti yoksa, diğer yerlere göre fiyatı biraz daha yüksek olsa da Şaşmaz'daki otopratik'i öneririm. Ancak bildiğim kadarıyla Nokian'ın Ankara bayiisi de mevcut, eğer sormadıysanız onlara da fiyat sorun derim. En azından sökme-takma-balans vs. ücret ödemezsiniz.
Bayi fiyatı 260 civarı, sizlerin bildiği bu markayı sipariş üzerinden getiren daha uygun takan bir yer var mıdır.
Ender Bey, öneriniz doğrultusunda biraz araştırdım, TS850 alacağım o bayiden. Teşekkürler.
Lastikleri Sabah taktırdım, Gayet yardımcı oldular. Açıkçası çok güzel duruyorlarBirazdaha dişli vs yakıştı arabaya, Haliyle tüketim biraz arttı gibi ama normal tabi ki, Ses çok ahım şahım artmadı, ama çok konforlular. Sonrasında yine paylaşırım.