yaw allah aşkına yazdıklarının bir tutar yanı olsun.. ne laf dönmesinden bahsediyorsun..en başından beri 1.4 almasını tavsiye ediyorum.. Çektin aradan bir cümle özden sözden anlamıyorsun..bir şey söyleyeceksen doğru düzgün söylersin.. gülücükler bilmem ne.. Ne dediğin de belli değil.. Ben 1.4 daha iyi diyorum ve bunu arkadaşa tavsiye ediyorum.. neyden bahsediyosun.. 1.2 daha mı iyi nedir derdin.. Varsa 1.2 nin artı özellikler anlat bilelim..
Herşeyden önce bir saygı çerçevesinde olur tartışmalar, herkes haddini bilmek durumundadır. Ben 1.2 dünyanın en mükemmelidir gibi bir iddiada bulunmuyorum herkesin durumu farklıdır ama siz beğenmiyorsunuz diye ilk mesajınızdaki söylemlerde bulunmanız hoşuma gitmedi benim derdim bu ancak sizin derdinizi de merak ediyorum fevrileşmeniz neden acaba
lüzumsuz tartışmalara sebep olmaya gerek yok binlerce insanın içinde. 1.2nin artılarına gelirsek sizin gibi hiç kullanmadığı için küçümseyenleri kullandıklarında "neymiş bu yaa" dedirtmesidir mesela. Yakıt tüketimine gelirsek dizeli aratmayan bir benzinli motor. 1.4 ise performans ağırlıklı ama yinede tasarruflu sayılabilecek bir motor. Bence ekonomik açıdan düşünerek araç almak isteyenlere en güzel açıklama bu şekilde. Saygılarımla.