Konfor konusunda Süperb ile kıyaslamam gerekiyor onunla kıyaslayamam, bir kere amotisörleri sert yolun tüm şiddetini resmen hissettiriyor içeriye süperb bana göre ok yumuşaktı, malzeme kalitesi yönünden hem sert hemde yumuşak kaliteli malzeme kullanmışlar daha da güzel olabilirdi bence, süperb daha iyi malzeme kalitesi açısından. Motor sesi var süperb e göre daha sıkıştırınca ses veren bir motoru var.Saçma sapan eksiklik koymuşlar gereksiz yani full bir arabada kaputun amortisörü yok çubukla dikiyorsun eski poloda bile amortisörlü kaput var, süperb de koltuğu yatırmak isterken tek kolu aşağı çekerek hemen yatıra bilirken bunda çevirmeli bir kol var uğraştırıyor. Yol tutuşu süperb'e göre bence çok güzel daha emin viraja giriyor. Eski octavia'ya göre belki daha kötü yol tutuyordur sürmediğim için bilemeyeceğim ama mazda 3 sürmüştüm ondan güzel tuttuğunu söyleye bilirim eski anılarıma bakarak
Müzik sistemini beğendim güzel bir ses sistemi var. Sanırım önden alçak arkadan daha yüksek bunu da aerodinamiği için yapmış olabilirler.
Ama motoruna hayran kaldım harika ivmelenmesi var torku çok güzel dağda falan harika sakal tutan geçitinde 6. viteste vites düşmeden ve zorlanmadan rahatlıkla çıktı hayran kaldım. Arabanın tipine led lambalarına aerodinamiğine hayran kaldım. Keşke az daha param olsaydı da DSG sini alsaydım diyorum verdiğim paraya sonuna kadar değdi bence nerdeyse akşam olsa da yada sabah olsa da arabamı sürsem diyorum