škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

yeti dsg sanzman da

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Merhabalar inşallah kısa sure icerisinde fabia mi yeti ile degistirme planim var bugun test sürüşü yaptim yeti dsg ile surerken gazi 5 6 saniye sonra yiyor gibine geldi sanıyorum 2 yada 3. Vitesteyken gaz pedalina basis seklinden oturumu yoksa nirmaldede gec mi yiyor ? Ben sürerken 5 6 saniye sanki gazda degisiklik yok gibi durup sonra tepki verdi.bu konu ile ilgili bilgilerinizin ışığında bulunmak istiyorum tesekkur ederim

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Tepki gecikmesi normal, hepsinde var o durum, özellikle öyle ayarlanıyor fabrikada.

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı rocky62

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yasin;487795
Merhabalar inşallah kısa sure icerisinde fabia mi yeti ile degistirme planim var bugun test sürüşü yaptim yeti dsg ile surerken gazi 5 6 saniye sonra yiyor gibine geldi sanıyorum 2 yada 3. Vitesteyken gaz pedalina basis seklinden oturumu yoksa nirmaldede gec mi yiyor ? Ben sürerken 5 6 saniye sanki gazda degisiklik yok gibi durup sonra tepki verdi.bu konu ile ilgili bilgilerinizin ışığında bulunmak istiyorum tesekkur ederim

Bahsettiğiniz aracı 3 ay 4000 km kullanıyorum. Geç tepki vermesi diye bir şey yok yada sizin dediğiniz gibi uzun değil eğer öyle olsaydı trafikte zor durumlarda kalınabilir sizin gaz pedalına verdiğiniz basınçla alakalıdır yavaş ve dikkatli bastığınızda hemen tepki veriyor. Test aracı benzinli mi dizel mi ben dizelini kullanıyorum ani ve dip gaz yaparsanız 2-3 vites birden düşürüp ok gibi ileri fırlıyor sizi koltuğa yapıştırıyor. Ben çok memnunum tavsiye edebilirim çok konforlu güvenli ekonomik kaliteli bir araç.

Çevrimdışı sensoy

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
2014 Yeti TDI DSG aracımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, bu tür bir sıkıntı hissetmedim, gaz pedalı gayet duyarlı ve tam zamanında tepki veriyor, aracı tavsiye ederim.

Çevrimdışı yasin

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Kullandığım araç dizeldi 1.6 TDI DSG idi , hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim