0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ustadım önecelikler teşekkürler Allah razı olsun. Güzel işçilik güzel magzeme herşeye eyw. ama böyle bir şeyi bende kullandım. arka koltuktaki orta sehba ya iptal olacak tamamen ya da hiç kapanmayacak. Benim aradığım herşeyi parça olarak kapatmak böyle bir öneri varmıdır?
Kardeşim kullan kirlensin ver bi kuaföre tertemiz olsun ben öyle yapıyorum .ilk günkü gibi yapıyorlar kafanda rahat oluyor, kirlendiydi kirlenmediydi derdin olmaz.80 bine araba alıp doğan arabası gibi kılıf hoş bişey olmaz.
Link paylaştığım kılıflarda orta sehpa iptal olmuyor. Resimlere güzelce bakınız.Bugün masraf edip kaplama yaparsanız, çocuklar kaplamayı kirletince nasıl temizleyeceksiniz? Ola ki kirlendi, kaplamayı çıkarıp yıkayamacaksın, lekeler orjinal döşemeye de geçecek ve daha da vahim olacak.Tabi karar senin....Önceki arabam da bej renk koltuktu. Kılıf ve kaplama yapmadım. Ancak kot pantalonlar dahi ufaktan renk verebiliyor. Her yıl koltukları temizledim ancak sürekli lekeli ve gölgeli kalıyorlardı. Şimdi (9 ay önce) octavia'ya bu kılıflardan taktım, 3-4 ay sonra kılıfları çıkarıp yıkarım, mis gibi olur.